17. september 2019
Frank Mikkelsen og TMS-formand Henrik Dudek, da kontrakten var underskrevet.
Frank Mikkelsen og TMS-formand Henrik Dudek, da kontrakten var underskrevet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS henter GOG-målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS henter GOG-målmand
Sport DAGBLADET - 09. april 2019 kl. 11:21
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre dage efter, at nedrykningen fra Håndboldligaen blev en realitet i Skjern, skifter TMS Ringsted ud i målet.

I de seneste kampe har Frederik Andersson været degraderet til 3. målmand, og nu forlader han TMS efter næsten fem år i klubben.

Hans afløser er ikke unge William Asmussen, men derimod en rutineret karl i form af Frank Mikkelsen fra GOG. Han skal nu danne par med Mikkel Tønners, mens Asmussen så stadig står i lære som 3. målmand og fast på 2. holdet.

Målmandsspillet har haltet i Ligaen, og det tager TMS nu konsekvensen af med en to-årig kontrakt til fynboen Mikkelsen. Han har spillet fem sæsoner i GOG, hvortil han kom fra SUS Nyborg. Frank Mikkelsen og hans familie bor i Odense, og der bliver de trods klubskiftet.

- Jeg glæder mig til at prøve noget nyt, og her er TMS Ringsted det helt rigtige for mig. Jeg skal med mine kompetencer og erfaring hjælpe TMS Ringsted op i Ligaen igen, og hjælpe nogle unge talentfulde spillere til at blive endnu dygtigere spillere. Mine forventninger i et forhåbentlig langvarigt samarbejde er, at vi skal bide os fast i Ligaen og gerne som et stabilt midterhold, siger Frank Mikkelsen i en pressemeddelelse fra TMS tirsdag morgen.

TMS-træner Christian Dalmose ser frem til forstærkningen på posten i målet:

- At vi i TMS Ringsted kan få fat i en keeper på Franks niveau, som har spillet for GOG i de sidste fem sæsoner og de sidste som top 4 og nu top 2-klub, er et kæmpe scoop og et skulderklap til vores klub og en anerkendelse af vores arbejde. Vores målmandssituation er markant forstærket, og jeg glæder mig til samarbejdet med Frank og hans store erfaring fra øverste niveau.