21. februar 2019
Andreas Maagaard prøver at gøre plads til LAsse Sinding mellem overtrækstrøjerne Anders Møller (tv), Morten Nyberg og Benjamin Pedersen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Andreas Maagaard prøver at gøre plads til LAsse Sinding mellem overtrækstrøjerne Anders Møller (tv), Morten Nyberg og Benjamin Pedersen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS-fortet skal op og stå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS-fortet skal op og stå
Sport DB - 14. september 2018 kl. 00:20
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

13 hjemmekampe - 13 sejre. Sådan lød statistikken, da TMS Ringsteds mænd ret suverænt vandt 1. division i sidste sæson med et forspring til Lemvig og Randers på seks point efter de i alt 26 kampe.

I Ligaen er det foreløbig ikke blevet til point efter tre kampe, og længst fra var midtsjællænderne i den foreløbigt enlige hjemmekamp mod GOG, der vandt 28-20 for ni dage siden.

Men det skal der laves om på - og meget gerne fredag aften, når Mors/Thy kommer på besøg. Det eneste andet hold, der ikke er »kommet på tavlen« endnu - og selv om TMS-cheftræner Christian Dalmose ved den sidste træning torsdag udtrykte stor respekt for thyboerne under ledelse af den tidligere Ringstedknægt Søren Hansen samt for deres drømme om at komme i slutspillet, så er det også en kamp, han ser pointmæssige muligheder i.

- Det er de her kampe, det er vigtigt folk kommer til og bakker os op i. Det betyder ikke så meget, at der er udsolgt, når Bjerringbro/Silkeborg kommer, for de vinder alligevel. Men her kan de hjælpe os, så jeg håber virkelig, at de sidste 300 billetter bliver solgt og folk vælger at få en festlig fredag aften i hallen.

Sagde Christian Dalmose og TMS-topscorer Michael Riis er på linje:

- Møder vi GOG 100 gange, så taber vi de 99 - så at vi ikke var tæt på, er ikke overraskende. Så man kan sige, at det her skal være det andet startskud på hjemmebanen. Vi skal have bastionen op igen, og det starter i morgen (fredag), lød det fra Michael Riis.

Herover billeder fra torsdagens træning. Foto: Jeppe Lodberg