19. oktober 2018
Nicklas Selvig (tv.) bliver mindst halvandet år mere i TMS. 	Foto: Anders Ole Olsen
Nicklas Selvig (tv.) bliver mindst halvandet år mere i TMS. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS forlænger med færøsk fløj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS forlænger med færøsk fløj
Opdateret 12. december 2017 kl. 09:42
Sport DB - 12. december 2017 kl. 09:34
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndbold: TMS Ringsted har et velfungerende højrefløjpar i Anders Møller og Nicklas Selvig, og det fortsætter minimum endnu halvanden sæson. TMS Ringsted og Nicklas Selvig har nemlig forlænget samarbejdet, således at de bu har papir på hinanden til sommeren 2020.

Nicklas kom til TMS Ringsted til opstarten af forrige sæson som et lidt ubeskrevet blad, idet han havde spillet håndbold i nogle sæsoner på Færøerne.

Men Nicklas Selvig har vist sin klasse med godt forsvarsarsarbejde, hurtige kontraer og fine afslutninger i det stationær angrebsspil. Sammen med Anders Møller dækker han højrefløjen rigelig godt af, også hvis det skulle gå hen og blive til en oprykning til Ligaen, mener TMS Ringsted.

Nicklas Selvig glæder sig over den nye aftale:

- Jeg har været rigtig glad for min første halvanden sæson i TMS Ringsted, der er et super godt træningsmiljø, og Christian er en super god og motiverende træner. I perioden i TMS Ringsted har jeg ligeledes spillet mig på det færøske landshold, der har givet nogle spændende oplevelser.

Cheftræner Christian Dalmose er glad for, at der blev skrevet under med spilleren fra øen i Nordatlanten:

- Selvom vi ikke rigtig kendte Selvig, har han vist sig at have nogle gode kvaliteter. Han træner godt, retter godt ind efter det taktiske oplæg og danner et super team sammen med Anders Møller på højre fløj.