21. oktober 2019
Hans-Kristian Solberg Vittinghus i jubel efter sejre over Anders Antonsen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Hans-Kristian Solberg Vittinghus i jubel efter sejre over Anders Antonsen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydkysten smaskede jyderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydkysten smaskede jyderne
Opdateret 06. december 2018 kl. 08:26
Sport DAGBLADET - 05. december 2018 kl. 21:48
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både Solrød Strand og Greve Strand badmintonklubber havde besøg fra toppen af Badmintonligaen, da syvende af ni runder i grundspillet blev afviklet onsdag aften.

Og både de hidtidige toere fra Aarhus AB'er og treerne fra Vendsyssel måtte drage hjem uden point i ketsjertaskerne.

Mest overbevisende var Greve, der sønderlæstede Vendsyssel med 5-1. Kun i damesingle lykkedes det holdet fra Frederikshavn og resten af verden at hive en enkeltsejr, da verdensranglistens nummer 12, amerikansk-kinesiske Beiwen Zhang slog Michelle Skødstrup i to sæt.

Med sejren rykkede Greve op på andenpladsen, hvor de afløste Aarhus AB, der efter en til tider eget velspillet afffære tabte med 4-2 hos Solrød.

I Solrød idrætscenter lagde Hans-Kristian Vittinghus grundlaget for sejren, der holder liv i hjemmeholdets drømme om en direkte semifinale efter grundspillet. I to medrivende sæt slog veteraneren den unge opkomling, Danmarks pt næstbedste Anders Antonsen med 21-16, 21-19.

Mia Blichfeldt fulgte trop med tresætssejr, hvorefter der blev delt sejre på de to baner - en damedouble til Solrød og en herredouble til aarhusianerne. Fulgt af en mixeddouble til gæsterne, samt et par minutter senere den anden herresingle til Solrød. Jacob Nilsson var foran hele vejen til 18-17 i andet sæt, men pludselig nede 18-19 til David Kim Kristensen. Men tre bolde i rap sikrede sejren.