16. juni 2019
Emma Navne høvler hér et af af sine 11 mål i kassen mod Sønderjyske i lørdags. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Emma Navne høvler hér et af af sine 11 mål i kassen mod Sønderjyske i lørdags. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suveræn TMS-tospcorer vil hellere rose holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suveræn TMS-tospcorer vil hellere rose holdet
Opdateret 21. januar 2019 kl. 11:19
Sport DB - 21. januar 2019 kl. 11:13
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var næsten lidt ærgerligt, at TMS' venstreback Emma Navne fjumrede lidt rundt med fejlafleveringer og skidte afslutninger i en 10 minutters periode midt i 2. halvleg mod Sønderjyske lørdag.

For bagspilleren havde næsten fortjent den øverste topkarakter, så blændende hun spillede i kampens øvrige 50 minutter. Langskud, gennembrud, stående skud og underhåndsskud - det hele peb ind i netmaskerne bag den stakkels Sønderjyske-keeper. Og efter 11-måls-kampen er Emma Navne nu oppe som nummer to på topscorerlisten i 1. division med 75 mål i 12 kampe.

Hun vil dog ikke høre tale om, at hun rent offensivt havde båret TMS-holdet på skuldrene i store dele af kampen.

- Jeg er da glad for min egen kamp, men det var 100 procent en holdindsats, det hér. Jeg er SÅ glad for, at vi endelig lykkes med vores forsvarsindsats, efter at vi nu endnu en gang har skiftet system og aftaler inde i midterzonen.

- Vi har virkelig haft meget fokus på de enkelte spillere hos Sønderjyske op til kampen, så vi følte, at vi havde styr på, hvad de kom med hver især. Og så har Skipper også bare et hav af redninger, og det skal der til, hvis vi skal slå et hold som Sønderjyske, påpeger Emma Navne.

Spørgsmål: Efter godt 45 minutter havde både dig og Louise Wendelbo fået to to-minutters udvisninger. Det så ikke ud til at hæmme jer overhovedet i forsvarsspillet i resten af kampen?

- Haha, nej, jeg tror sgu helt alvorligt at vi glemte at tænke over det. Og nogle gange er dét også det bedste. Så spiller man ikke forkrampet eller laver alibi-tacklinger. Det hjalp os i hvert fald i dag, konkluderer hun smilende.