19. oktober 2019
Stephan Petersen har skrevet under på en et-årig kontrakt med HB Køge. Foto: HB Køge
Stephan Petersen har skrevet under på en et-årig kontrakt med HB Køge. Foto: HB Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stephan P. til HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stephan P. til HB Køge
Sport DAGBLADET - 15. maj 2019 kl. 15:15
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge har sikret sig en rutineret mand tll den kommende sæson, og det i skikkelse af en gammel kending, der nu vender tilbage til Køge.

Stephan Petersen blev således præsenteret som ny mand onsdag formiddag, og han kommer nu hjem til Køge, hvorfra han i 2005 skiftede til AGF og siden Silkeborg og der mødt HB Køge flere gange.

- Stephan er en lokal, og vi er glade for at kunne tiltrække en spiller af hans kaliber. Han har en enorm rutine efter mere end 200 Superligakampe, og det er noget vi har været på udkig efter. Stephan sparker godt med begge ben, har god fysik og er en hurtig og gennembrudstærk kantspiller, som vi glæder os til at se i HB Køge-trøjen fra den kommende sæson, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud om den første af formentlig en del nye spillere i HB Køge-truppen op til næste sæson.

I denne sæson har Stephan Petersen scoret syv gange, og så må tiden vise, om han kommer til at score under Morten Karlsen også i hans ny-gamle klub:

- Jeg er først og fremmest meget glad for at det hele faldt på plads med HB Køge, og jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og spille for klubben i den kommende sæson. Jeg har haft forskellige muligheder, men HB Køge har fra starten været min førsteprioritet. Jeg kender Morten Karlsen fra min tid i FC Nordsjælland og har fulgt HB Køge løbende i mange år, og jeg kan se stort potentiale i klubben og truppen, så jeg forventer at vi skal spille med i den sjove ende af tabellen i den kommende sæson.

- Jeg vil nu gøre mit arbejde færdigt i Silkeborg som forhåbentligt ender med oprykning til Superligaen, og så ser jeg frem til at møde mine nye holdkammerater i HB Køge efter sommerferien, og til at spille på min gamle hjemmebane igen, siger Stephan Petersen, der altså muligvis forlader en Superligaoprykker.

Han har spillet 231 Superligakampe for FC Nordsjælland, AGF og Silkeborg IF.

Fakta om Stephan Petersen
Født: 15. november 1985

Position: Midtbane
Højde/vægt: 187 cm / 80 kg.

Tidligere klubber: Køge BK, FC Nordsjælland, AGF, Silkeborg IF