16. oktober 2018
Allan Bentsen (th.) tror på, at Roskilde har en »rimelig chance« for at slå Dekorglass, men at det bliver en hård kamp. Foto: Jeppe Lodberg
Allan Bentsen (th.) tror på, at Roskilde har en »rimelig chance« for at slå Dekorglass, men at det bliver en hård kamp. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportschef opfordrer: Støt os onsdag i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportschef opfordrer: Støt os onsdag i Champions League
Sport DB - 21. november 2017 kl. 12:17
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde BTK 61 har flere gange de senere år været med i Champions League i bordtennis - men for det meste er det blevet til store og ulige nederlag. Men i denne sæson har det været anderledes:

Således lagde Roskilde-drengene ud med højst overraskende at slå polske Dekorglass på udebane med 3-2. Siden blev det i en skidt kamp 0-3 hjemme mod franske Hennebont - men for to uger siden var sjællænderne millimeter fra den helt store sensation.

Ude mod verdensklasseholdet fra Düsseldorf tabte Roskilde med 2-3 - men det først efter at Michael Maze i den femte og afgørende kamp havde tabt i fem tætte sæt mod svenske Anton Källberg.

Det lugter altså lidt mere af sjov og jævnbyrdige kampe for Roskilde i denne sæson i Champions League - og onsdag skal Allan Bentsens drenge op i mod netop Dekorglass, som man altså slog på udebane. Og netop sportschef Bentsen håber og tror på stor opbakning.

- Jeg synes sgu, at vi har fået reklameret meget godt for kampen med invitationer til klubber og skoler i nærområdet og med opslag på de facebook og sådan. Så jeg tror da på en masse tilskuere, siger Allan Bentsen og tilføjer:

- Et stort publikum er altid en rigtig god start. Det vil være fedt at kunne lægge lidt tryk på Dekorglass fra start - og hvis vi så kunne komme foran efter den første kamp, så ved jeg også, at så bliver det meget sjovere, for så vil hallen koge.

Champions League-kampen onsdag starter kl. 19.00