17. juli 2019
Morten Slundt i kampen mod Ajax forleden. Foto: Kenn Thomsen
Morten Slundt i kampen mod Ajax forleden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slundt tager en sæson mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slundt tager en sæson mere
Sport DB - 07. februar 2019 kl. 12:19
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var den enes død, der blev den andens brød, da HC Midtjylland for lidt over et år siden løb ind i massive økonomiske problemer. Det førte til, at den tidligere landsholdsspiller Morten Slundt blev løst fra sin kontrakt med ligaklubben, og han fortsatte i stedet karrieren i barndomsklubben HØJ, hvor han er spillende assistenttræner under Jesper Fredin.

1. divisionsklubben fra Ølstykke-Jyllinge fik dog i første omgang ikke den glæde ud af Morten Slundt, som man havde sat næsen op efter. Morten Slundt løb ind i en skulderskade og måtte gennem en operation og længerevarende genoptræning.

Her et år senere er han ved at være godt på vej tilbage, og nu har HØJ og Morten Slundt besluttet at forlænge aftalen endnu en sæson.

- Slundt er en dygtig og vigtig profil for os, og han er nu for alvor på vej tilbage efter en skulderskade og operation, så vi er rigtig glade for, at han vælger at fortsætte hos os, siger cheftræner Jesper Fredin.

34-årige Morten Slundt har en lang karriere bag sig på topplan. Ud over HC Midtjylland har han spillet i den danske liga for Nordsjælland Håndbold og for Aalborg, med hvem han er blevet dansk mester. Morten Slundt har også i en periode spillet i den tyske Bundesliga

- Slundt er to-vejs spiller og har vigtige roller både defensivt og offensivt. Han bidrager til vores gode og seriøse træningsmiljø, han er klubmand og er dermed på flere måder en rigtig god rollemodel for vores unge talenter, siger Jesper Fredin.

HØJ har ellers fået en hård start på 2019, hvor holdet ikke har vundet i fire kampe. Første sejr kan komme lørdag, hvor HØJ gæster det absolutte bundhold, Køge.