19. maj 2019
René Skovdahl er ny cheftræner i FC Roskilde.
René Skovdahl er ny cheftræner i FC Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde har fundet træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde har fundet træner
Sport DB - 16. juni 2017 kl. 14:49
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde har fundes deres nye træner efter Rasmus Monnerup.

Det bliver René Skovdahl, der tager over, når træningen starter lørdag den 24. juni, og lyder navnet bekendt, så er der fordi René er søn til Ebbe Skovdahl, der har legendestatus som træner i Brøndby.

Her er René Skovdahl ikke - endnu, men han har været vidt omkring, og det er en rutineret 47-træner, FC Roskilde har hentet.

Han har både været cheftræner, assistenttræner og fysisk træner.

- Jeg er rigtig glad for, at René kommer til klubben. Vi har haft nogle rigtig gode snakke med René, og han har den profil vi gerne vil have. Jeg er sikker på, at han kan få rykket holdet endnu mere. Vi er på vej ind i en tid, hvor vi i løbet af et års tid skal gå over til fuldtid. Udover Renés trænergerning, skal vi også trække på René erfaring fra udlandet med at gå over på et fuldtids-setup, siger manager Anders Theil til FCRs hjemmeside.

René Skovdahl har erfaring fra Premier League en enkelt sæson sammen med Ole Gunnar Solskjær i Cardiff. Han har været i Brøndby som fysisk træner og assistenttræner sammen med Michael Laudrup, Tom Køhlert, Henrik Jensen og Kent Nielsen.

Han stod også i spidsen for Brøndbys reservehold, og derefter har han været i norske Molde, som han gjorde til mestre.

Desuden har han været i Hønefoss, også Norge. Senest har René været i Maccabi Haifa sammen med Rene Meulensteen.

- Rene har prøvet en del og vist stor interesse for vores projekt. Derfor glæder vi os til at komme i gang med forberedelserne til den nye sæson.«

Selv siger René Skovdahl:
- Først og fremmest er jeg utrolig stolt over at skulle være en del af FC Roskilde i de kommende år. Jeg har et meget positivt indtryk af klubben, både set udefra og i lige så høj grad fra de første samtaler med Bo (best.formand Tue Knudsen, red.) og Anders. Jeg har utrolig stor respekt for den udvikling, klubben har været igennem og vil gå ydmygt til opgaven med enorm arbejdsvilje, siger han.

- I forhold til mine egne værdier som menneske og som træner stemmer det rigtig godt overens med FC Roskildes. Nu glæder jeg mig til at komme igang med spillere, stab og alle andre i og rundt om klubben, så vi i fællesskab kan tage FC Roskilde videre i sin udvikling.

René Skovdahl og FCR har indgået en to-årig kontrakt, og med ham som cheftræner træder Anders Theil noget mere i baggrunden med en fremtidig titel som sportschef.