22. oktober 2021
Nicolaj Nørager var hjemmeholdets bedste i offensiven. Syv mål stod han bag. Foto: Thomas Olsen
Nicolaj Nørager var hjemmeholdets bedste i offensiven. Syv mål stod han bag. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sensation: TMS slog Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sensation: TMS slog Skjern
Sport DAGBLADET - 28. november 2018 kl. 21:12
Af Kasper Nørgaard Hansen

TMS Ringsted stod onsdag aften bag en mega-overraskelse, da holdet slog de forsvarende danske mestre fra Skjern med 28-24. Dermed sikrede TMS sig vitale point til bundstriden.

Kampen startede for TMS Ringsteds vedkommende som så mange andre i denne sæson - nemlig med en masse brændte afslutninger på ellers hel- eller halvfrie chancer. Og derfor havde hjemmeholdet kun scoret en enkelt gang efter syv minutter - mens gæsterne havde lavet tre.

Og 3-4 efter et kvarter var en meget sigende stilling for kampens udvikling: Det var et forsvarsbrag af de helt store i 1. halvleg. Men pludselig kom der i de sidste 12-13 minutter af halvlegen gang i scoringerne; som skiftede kampen lidt udtryk. 4-7 blev til 8-9 på ganske få minutter - og det skyldtes ikke mindst, at begge mandskaber fik gang i kontraspillet nogenlunde samtidigt.

Pausestillingen hed 12-12, og det var der faktisk rigtig mange i TMS-lejren - og på tilskuerpladserne - som var utilfredse med. De mente, at Ringsted-drengene på det nærmeste blev bortdømt, og at Skjern omvendt fik alle tvivlskendelser, fordi holdet jo er det »store og kendte mandskab", forstås.

Fra 2. halvlegs start fortsatte TMS-spillerne på banen imidlertid med at imponere - og havde tydeligvis lagt dommerfrustrationerne ligge ude i omklædningsrummet. Og syv minutter inde i 2. halvleg kom holdet for første gang i kampen foran med to, da Mads Dudek gjorde det til 16-14. Og så var han varm: Tre gange i træk nettede han for hjemmeholdet - og med 20 minutter igen hed den pludselig 18-15.

I slutningen af kampen blev hjemmeholdet ramt af flere udvisninger - til især Christian Dalmoses store utilfredshed. Det gav på hinanden følgende undertalssituationer til TMS; men holdet kæmpede som besatte i hver og én af dem.

En faktor som gjorde en positiv forskel for midtsjællænderne var indskiftningen af Frederik Andersson i målet i det sidste kvarter. I en ellers svær periode for hjemmeholdet kom han ind og reddede ikke mindre end fem Skjern-skud i træk. Og med 10 minutter igen førte én af disse til endnu en kontra til Mads Dudek - som kunne gøre det til 23-20.

TMS kom også på 25-22, og den stilling holdt til fire et halvt minut før tid. Men så lignede det, at hjemmeholdet ganske enkelt blev bange for at vinde, og det gav et par angreb i træk med total gummiarm.

Men hvem andre end Nicolaj Nørager skulle næsten være manden, der tog sagen i egen hånd og med et ægte energimål øgede han til 26-23 med to minutter igen, og så var sagen afgjort.

En ægte sensation var i hus.

TMS Ringsted-Skjern 28-24 (12-12).
TMS Ringsted: Nicolaj Nørager 7, Benjamin Pedersen 5, Anders Møller 4, Mads Dudek 4, Morten Nyberg 3, Simon Omme 2, Morten Jensen 2, Anton Bramming 1.
Skjern: Thomas Mogensen 6, Anders Eggert 5, Eivind Tangen 5, Jesper Konradsson 2, Björgvin Gustavsson 2, Christoffer Cichosz 1, Jan Grebenc 1, Bjarke Christensen 1, Sebastian Augustinussen 1.
Udvisninger: TMS Ringsted 5, Skjern 3.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?