24. august 2019
Carsten Salomonsson. Foto: Anders Kamper
Carsten Salomonsson. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Salg af FC Roskilde udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salg af FC Roskilde udsat
Sport DAGBLADET - 20. marts 2019 kl. 14:43
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 14 dage siden blev det meddelt, at Carsten Salomonsson havde købt 82 procent af aktierne i FC Roskilde af Bo Tue Knudsen og dermed overtog ejerskabet af klubben med omgående virkning.

Så vidt er ejerskabet ikke kommet. Salomonsson har ikke købt FC Roskilde. Endnu. Carsten Salomsonsson har indtil videre fået overdraget aktierne, og med dem i hånden forsøger han i denne tid at rejse penge både fra investorer og sponsorer i og omkring Roskilde for at drive klubben videre.

I denne uge skulle det endelige køb havde fundet sted mellem Salomonsson og FCR, men det er nu udsat. Det skriver FC Roskilde i en email til sponsorkredsen.

Heri hedder det:
»I forlængelse af de seneste informationsmøder, hvor der blev orienteret om Carsten Salomonssons køb af aktiemajoriteten i FC Roskilde, blev det nævnt, at handlens endelige gennemførelse ville finde sted i går (tirsdag, red.). Til orientering er denne dato blevet udskudt til mandag den 25. marts 2019. Der forhandles fortsat med flere mulige investorer om at blive medinvestor i FC Roskilde, hvor det sidste endnu mangler at falde på plads for, at aftalen kan blive en realitet.«

FC Roskilde kører for tiden med stort driftsunderskud i en størrelsesorden på 500.000 kr. om måneden, og blandt andet de penge - og altså investorer - har Carsten Salomonsson nu givet sig selv nogle flere dage til at finde.

»Det er fortsat forventningen, at handlen gennemføres som planlagt, og at FC Roskilde A/S dermed kan byde velkommen til en ny hovedaktionær,« skriver FC Roskilde.