24. november 2017
Simone  Toftdahl i gennembrud. hér mod Rødovre forleden. Foto: Jeppe Lodberg
Simone Toftdahl i gennembrud. hér mod Rødovre forleden. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes nye fløj tror på topplacering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes nye fløj tror på topplacering
Sport DB - 12. september 2017 kl. 11:38
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fløjspilleren Simone Toftdahl - der har spillet i ligaen for både FIF, HC Odense og Nykøbing FH - er efter Roskildes nedsabling af Rødovre forleden ikke i tvivl om målet for hende og de nye holdkammerater:

- Vi kommer til at ligge med i toppen af rækken. Jeg tror, at det bliver spændende i toppen, men forhåbentlig kommer vi med helt i toppen.

- Og jeg håber, at jeg kan bruge min erfaring til at lære fra mig. Jeg er jo en gammel pige, lød det med et smil fra Simone Toftdahl, der i februar måned rundede »hele 24 år« og dermed er fem et halvt år ældre end kollegaen på venstre fløj - ligeledes nye Emmely H. Christiansen.

Søndag delte de to spilletiden mellem sig med den yngre tagende klart de fleste minutter og med fra start.

Det var der flere gode grunde til - dels har unge Emmely H. Christiansen været med i hele opstarten, mens Simone Toftdahl blot har været med i to uger. Dels havde »den gamle« været småsyg i ugen op til sæsonpremieren i Rødovre-hallen.

- Jeg kom hjem fra Pors i april måned efter en enkelt sæson, og så har det været en lang sommer, hvor skulle finde ud af, hvad jeg ville med håndbolden.

- To ugers træning, hvor jeg ikke rigtigt har været med i den sidste - så ja, kroppen skal lige i gang igen. Men to mål på to forsøg - det er vel okay, siger Simone Toftdahl, der i januar blev færdig med sin bachelor i Leisure Management på University College Sjælland i Roskilde/Trekroner.

Der fra og til at slutte sig under de blå/hvide faner i Roskilde Kongrescenter var der ikke langt.

- Jeg har jo spillet sammen med mange af, og det er nogle glade piger, siger hurtigløberen og nævner playmaker Nanna Stormly og streg Louise Mott fra FIF-tiden, mens hun har spillet sammen med højre fløj Line Werngreen i Nykøbing FH.

- Det var en dejlig start, og godt at vi fik alle spillere i gang, konkluderer Simone Toftdahl Pedersen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk