19. maj 2019
Fem Roskilde-drenge samlet i Gudme til GOG-TMS. Fra venstre Morten H. Jensen, Frederik Bo Andersen, Anton Bramming, Lukas Jørgensen og Emil Lærke. Foto: Carl Lærke
Fem Roskilde-drenge samlet i Gudme til GOG-TMS. Fra venstre Morten H. Jensen, Frederik Bo Andersen, Anton Bramming, Lukas Jørgensen og Emil Lærke. Foto: Carl Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskildes Liga-drenge mødtes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskildes Liga-drenge mødtes
Sport DB - 09. december 2018 kl. 16:06
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At Roskilde Håndbold - og tidligere Roar Roskilde - har fostret talrige spillere til den bedste danske række, er uomtvisteligt.

I onsdags mødtes flere af dem, da TMS Ringsted var på besøg til en Herreliga-kamp i Gudme mod GOG.

Hos TMS optrådte Morten H. Jensen, og han savnede ganske giver vennen og holdkammeraten Oliver Klarskov Knudsen, der kæmper med at komme sig efter en hjernerystelse i august. Med hos TMS var også Anton Bramming, der prøvede lykken i TMS inden denne sæson, og det har foreløbig kastet pænt med spilletid af sig i duel med Mads Dudek, Jakob Jessen og såmænd også Mik Schubert.

Hos GOG optrådte Emil Lærke, der er ved at få sit store gennembrud, Frederik Bo Andersen, mens Lukas Jørgensen også ligger Liga-bold for GOG, men ikke var med mod TMS.

Her er de fem spilleres Liga-fakta i denne sæson:

Emil Lærke: 50 mål - 17 kampe
Frederik Bo Andersen: 21 - 15

Lukas Jørgensen: 7- 12
Morten H. Jensen: 29 - 15

Anton Bramming: 7- 5

Med de fem-seks drenge rendende rundt i andre klubber, så kan Roskilde-træner Rasmus Svane og Roskilde-tilhængere i øvrigt sukke over, hvad det kunne være blevet til, hvis de spillede hjemme i moderklubben.