23. marts 2019
På sin anden boldberøring har Morten Nielsen gjort det til 2-0 og får flyvende krammer af Mikkel Thygesen. Patrick Da Silva (8) ser også ret tilfreds ud. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

På sin anden boldberøring har Morten Nielsen gjort det til 2-0 og får flyvende krammer af Mikkel Thygesen. Patrick Da Silva (8) ser også ret tilfreds ud. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde vandt bundslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde vandt bundslag
Opdateret 18. november 2018 kl. 21:05
Sport DB - 18. november 2018 kl. 15:41
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke ret svært at få øje, hvilket af de to bundhold i fodboldens 1. division, der i øjeblikket er inde i en fin stime og hvilket, der hakker afsted uden selvtillidens oktaner i tanken, da FC Roskilde søndag eftermiddag havde besøg af FC Helsingør.

Trods en i øvrigt bidende vind lige i maskerne, var det roskildenserne, der blæste angreb på angreb i gang i det, der primært takket være Helsingør-keeper Viktor Anker forblev en målløs første halvleg.

Ikke så overraskende var det hjemmeholdet, der også kom mest aggressivt ud til anden halvleg med vinden i ryggen. Og der var ikke spillet meget mere end tre minutter, førend der var gevinst, da anfører Stefan Hansen pandede FC Roskilde foran efter hjørnespaksindlæg fra Nicolai Jessen.

Sidstnævnte blev skiftet ud med 20 minutter inde i anden halvleg til fordel for Morten Nielsen, som på sin anden boldberøring gjorde det til 2-0 med en behersket afslutning fra 30 meters afstand. Den første berøring var gået med at lægge bolden til rette, da han var først på den løse bold, som Viktor Anker gav, da han stormede ud af sit mål for at komme først på en lang stikning til fritløbende Emil Nielsen.

I de følgende minutter var det rent skydetelt mod helsingoranernes mål, men med et kvarter igen fornyede Nicolas Mortensen spændingen, da han efter omstilling og småspil i hjemmeholdets felt, hvor forsvaret nøjedes med at kigge på, tørt sparkede 2-1 på plads.

Patrick Olsen have muligheden for udligning på lidt af en kopi med otte minutter igen, men denne gang var Jannich Storch klar med boksehandskerne.

Patrick Olsen havde også kampens sidste spark efter tre overtidsminutter - et par meter forbi »krydset« på FC Roskildes mål i en sidste desperat offensiv, hvor keeper Viktor Anker var med fremme til et langt indkast.