20. november 2018
Rasmus Hansen var kampens store spiller med sine ni mål. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Rasmus Hansen var kampens store spiller med sine ni mål. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde tog revanche

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde tog revanche
Opdateret 19. januar 2018 kl. 21:38
Sport DB - 19. januar 2018 kl. 20:55
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes 2. divisions-herrer tog fredag aften en stærk revanche oven på sidste weekends grimme nederlag på otte mål til Næstved/HG. For hjemme i Bauhaus Arena blev tværtimod til en sejr på otte mål - 27-19 - over HIK, som ligeledes ligger midt i rækken.

Tingene startede livligt og med mange mål i begge ender. 3-3 efter fem minutter blev til 5-5 efter den halve snes minutter. Hos Roskilde var særligt playmaker Rasmus Hansen i hopla i 1. halvleg. Efter bare 13 minutter havde han nettet fire gange.

Til gengæld kneb det rent angrebsmæssigt en hel del for hans holdkammerater i den første halvdel af kampen. Flere gange blev bolden kylet væk eller i paraderne. Og det er ikke noget, man gør ustraffet mod HIK, hvis kontrafase er blandt de bedste i 2. division. Så 8-11 hed den nu pludselig med 10 minutter tilbage af halvlegen.

Til allersidst i halvlegen fik Roskilde, med Rasmus Hansen i front, dog sat en god slutspurt ind. Denne blev bestemt hjulpet godt på vej af en dobbeltudvisning af HIK's Henrik Olsen - men ikke desto mindre var det fint kæmpet af værterne at få scoret de sidste fire mål i halvlegen.

Fra starten af 2. halvleg trak hjemmeholdet så mere og mere fra, og det skyldtes især Rasmus Hansen og højreback Emil Dahl. Og på trods af et kortvarigt comeback midtvejs i 2. halvleg, var HIK efterhånden løbet tør for kræfter.

Og så tog Roskilde to særdeles vigtige point i den tætte division.