22. oktober 2019
Rasmus Hansen afslutter.
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Hansen afslutter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-profil: »Lang vej til 1. division«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-profil: »Lang vej til 1. division«
Sport DAGBLADET - 03. december 2018 kl. 10:02
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han scorede sit holds første til 1-0, men 12 minutter før tid blev Rune Hedevang sendt ud af kampen med et rødt kort for tre udvisninger. Den sidste skulle Kristian Roos så have haft, men det gad dommerne ikke høre på, så Hedevang måtte slukøret luske ned i hjørnet og slå bagdelen i sædet.

Roskilde tabte 21-28 til FIF i topkampen og nu se Frederiksberg-holdet tage oprykningen - med stor sandsynlighed.

- Det var håbløst, at jeg blev sendt ud. Kristian havde fat i deres mand, og jeg ramte ham så. Med det røde kort fik vi ikke mulighed for at spille, som vi gerne ville i forsvaret. Magnus (Kristensen, red.) og jeg havde aftalt, at jeg skulle spille de sidste 12 minutter, men så røg jeg ud, og så blev det jo ikke til noget, siger Rune Hedevang.

- Det var fedt at prøve at spille håndbold i noget, der ligner en hel kamp, men kun 50 minutter for mit vedkommende. Vi har spillet mange kampe, der er blevet afgjort efter 15-20 minutter, og det er ikke sjovt. Det her var sjovt, og vi havde glædet os alle sammen, men der er lang vej til 1. division for os. Ingen tvivl om det.

- Der er et stort spring fra 2. division til 1. division, og det er godt, at får lov til at måle os mod Køge, når vi træner sammen, men der er forskel på træning og kamp. Det var superfedt at møde FIF i en god kamp, og jeg er glad for, at vi er gode til at holde fokus selv i mindre gode perioder. Der er ingen, der skaber sig, men alle kører bare på. Hatten af for det, siger Hedevang.

Her er der billeder fra kampen.

Foto: Hans-Jørgen Johansen