23. oktober 2019
Roskilde-bænken kunne juble i Stoholm, som da Aars i det indledende oprykningsspil blev slået.  Foto: Hans-Jørgen Johansen
Roskilde-bænken kunne juble i Stoholm, som da Aars i det indledende oprykningsspil blev slået. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-mænd slår sensationelt Stoholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-mænd slår sensationelt Stoholm
Opdateret 22. april 2019 kl. 19:27
Sport DAGBLADET - 22. april 2019 kl. 15:50
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt - som i ALT - skulle spille, hvis Roskilde Håndbolds mænd skulle have den midnste chance for at få et point med hjem, da de 2. påskedag skulle spille første af to afgørende kampe om kvalifikation til 1. division hos Stoholm.

Det sagde træner Rasmus Svane - og så nappede hans tropper da begge point og står nu med særdeles gode kort til at sikre sig oprykning, når der er returopgør søndag den 28. april kl. 17.30 i Roskilde Kongrescenter.

20-19 vandt Roskilde efter at have været bagud 10-9 ved pausen i det første opgør, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt var foran med mere end ét mål.

Med små fire minutter tilbage var det hjemmeholdet, der førte med 19-18 og Roskilde kaldte en sidste time-out. Den virkede helt efter hensigten - stoholmerne scorede ikke yderligere.