22. november 2017
Andreas Granskov (th.) så rødt mod B1908. Foto: Anders Kamper
Andreas Granskov (th.) så rødt mod B1908. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rishøjs Granskov revser dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rishøjs Granskov revser dommer
Sport DB - 18. april 2017 kl. 09:28
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dommer Jeff Dall havde ikke nogen heldig dag på fritidsarbejdet i mandagens ds-opgør mellem B1908 og Rishøj. Han gav fejlagtigt Rishøj det indkast, som førte til holdets 1-0 mål, Dall og linjedommeren annullerede ifølge B1908 også fejlagtigt et mål, og så gav han direkte rødt kort til Rishøjs Andreas Granskov, som ifølge hovedpersonen selv var helt hen i vejret.

Granskov var i hvert fald godt bitter efter kampen, der blev tabt 1-2:

- Jeg ruller rundt i græsset efter en nærkamp, og jeg aner ikke, hvor min modstander er, og så mener dommeren, at jeg sparker ud efter ham. Det gjorde jeg ikke, og jeg har aldrig fået et rødt kort før, sagde Granskov.

- Dommere laver også fejl, som vi spillere gør, men det er skræmmende og jeg er rystet over, at de skal iscenesætte sig selv, som det skete her i en situation, hvor der ikke er noget. Det er ærgerligt, når der er 22 mand, der bruger så meget af deres fritid på noget, og så skal det ødelægges på denne måde, sagde Granskov.

- Men altså - vi laver også mange fejl på banen, men det her er ærgerligt.

- Vi kom ellers godt fra land og fik dem lukket ned i forsvaret, men så udligner de på et drømmemål. Men der er nogle skridt inden målet, hvor vi dummer os, og ved deres sejrsmål er vores målmand uheldig. Vi gav et hjørne væk, der gav dem det mål. Vi havde selv nogle situationer, hvor vi kunne blive farlige, men vi skal kunne holde 1-1 hjem, sagde Granskov i civilt efter det tidlige bad godt 20 minutter før holdkammeraterne.

- Det er vores lod. Lige nu er vi langt fra 2. division. Vi er et nyt hold med unge gutter og en ny træner (Jesper »Købmand« Pedersen, red.), og der er ikke noget, der hedder dårlige undskyldninger. Vi ligger, hvor vi ligger, og det er vores eget ansvar, at vi ikke har fået flere point. Vi skal arbejde på det og være mere seriøse. I sidste ende handler det om, hvem der vil det mest, og der har vi lidt at rykke på.

- Det er stenhårdt arbejde, og vi har noget at skrue på, og når det er gjort ser det godt ud, men indtil det skal der arbejdes, og så skal vi være mere kompromisløse og tage nogle tacklinger og nærkampe, og så skal bolden nok gå ind på et tidspunkt, lød det fra Granskov, inden han luntede væk fra sin gamle hjemmebane, Sundby Idrætspark, hvor han spillede for Fremad Amager.

Han har desuden optrådt for blandt andet AB, Brønshøj, Lyngby og FC Nordsjælland samt været nogle år i udlandet.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk