21. maj 2019
Det blev kun til otte turneringskampe i spidsen for Rishøj for Lars Feist (i midten) Foto: Jeppe Lodberg
Det blev kun til otte turneringskampe i spidsen for Rishøj for Lars Feist (i midten) Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rishøj fyrer træneren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rishøj fyrer træneren
Opdateret 03. oktober 2016 kl. 13:49
Sport DB - 01. oktober 2016 kl. 19:09
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lars Feist er nu fortid som træner i danmarksserieklubben Rishøj. Det fortæller Feist selv lørdag aften - efter at han fik det meddelt i mandags før træningen.

Dermed nåede Feist kun otte kampe i spidsen for Rishøj. Oprindelig var det ellers meningen, at han skulle have stået i spidsen for køgenserne i forårssæsonen også, men hér var Feist sygemeldt med stress, så der måtte Tom Nielsen træde til som midlertidig træner i foråret.

Den nu tidligere træner fortæller til sn.dk, at det kort og godt var forskellighed i ambitionsniveauet hos træner og trup, som gjorde udslaget:

- Jeg fik at vide, at jeg nok var for ambitiøs med dét, jeg ville med klubben i forhold til, hvad spillerne havde af forventninger. Så ja, man vil kalde det en fyring, men jeg smækker ikke med døren, forr Rishøj har talt lige ud af posen, og sagt det som det var. På en pæn og konstruktiv måde. Men selvfølgelig er jeg da skuffet, det skal jeg være, siger Lars Feist.

Rishøj ligger lørdag aften på 5. pladsen i danmarksseriens pulje to - efter at det samme eftermiddag lykkedes at besejre B1908 med 4-0. I øvrigt meed Morten Avnskjold og Dennis Danry som midlertidige trænere.