20. april 2019
Lasse Green (6) var »on fire« i lørdags, mente hans træner Ole Pedersen. Foto: Jeppe Lodberg
Lasse Green (6) var »on fire« i lørdags, mente hans træner Ole Pedersen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted-spiller scorede fire mål i samme kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted-spiller scorede fire mål i samme kamp
Sport DB - 24. september 2018 kl. 11:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodbold: Vi skal såmænd ikke længere tilbage end til dette forår, før Ringsted IF's Lasse Green - i sin 134. kamp for holdet - scorede sit første officielle mål.

Siden da har Green fået anderledes smag for målscoringen, tør det siges, og det i særdeleshed i den nye sæson, hvor han fast spiller kantspiller - mens han jo i mange år altid huserede i forsvarskæden.

Lørdag tog Lasse Green så det med målmageriet til et helt nyt niveau, da han scorede hele fire mål i Ringsteds nedsabling af DMI på 6-0. Ja, faktisk lavede han oven i købet samtlige kampens første fire mål - og så kan man dårligt bede om mere, mente da også Ringsteds træner, Ole Pedersen.

- Lasse var fuldstændig »on fire«. Han lavede fire mål og satte vel nærmest ikke en fod forkert i kampen. Og ja, nu er han sådan set topscorer i hele rækken. Det er sgu lidt sjovt, faktisk, siger Pedersen med et lille grin.

Og grine, det kunne han også nemt det meste af lørdag eftermiddag, hvor kun de første godt 20 minutter gav anledning til lidt nervøsitet for RIF-træneren. Men efter 1-0-målet tog hjemmeholdet mere og mere over, og kort før pausen gjorde Green det så til 2-0.

Og så faldt gæsterne ellers mere eller mindre sammen.

- Vi blev enige om i pausen stadig at være påpasselige, men det var der ikke meget grund til. Vi havde ufatteligt megen boldbesiddelse, så på den måde blev det en rimelig afslappende eftermiddag. Og da særligt i 2. halvleg. Og så glæder jeg mig over, at vores nye angriber, Nicklas Nolan, som er kommet fra Sorø, at han fik scoret til sidst også. Det var lidt fin selvtillid for ham, siger Ole Pedersen.