23. oktober 2019
RBO6s Mathias Kisum (tv) og Christian Hansen (th.) spillede begge væsentlige roller i FCR-sejren. Hér er de i infight med en Ringsted-mand. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

RBO6s Mathias Kisum (tv) og Christian Hansen (th.) spillede begge væsentlige roller i FCR-sejren. Hér er de i infight med en Ringsted-mand. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: RB06 nedkæmpede Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RB06 nedkæmpede Ringsted
Sport DAGBLADET - 20. april 2019 kl. 15:42
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var dømt høj sol og topopgør på kunstgræsbanen i Roskilde Idrætspark lørdag eftermiddag. For Sjællandseriens nummer to, RB06, tog nemlig imod nummer tre, Ringsted, og i en intens kamp sejrede hjemmeholdet med 2-1.

Dermed har RB nu lagt en afstand på hele seks point ned til Ringsted - og ligner dermed holdet, som kommer til at slutte på den potentielt oprykningsgivende andenplads i rækken.

Der var kun spillet syv minutter af kampen, da værternes Mathias Kisum huserede på venstrekanten og lagde en præcis, flad bold ind til Casper Rasmussen, som fra kanten af feltet sparkede bolden lige så præcist og fladt i nettet.

Det var i det hele taget RB06, der styrede løjerne i 1. halvleg, men nærmest lige som 2. halvleg var sparket i gang, gik Ringsteds Patrick Berg på elegant vis i drible-mode og blev fældet i starffesparksfeltet. Korrekt straffe til gæsterne, og det skulle Lase Green sparke.

I første omgang sparkede han enormt svagt lige på keeper Jonas Jepmond. RB-keeperen burde dog så absolut også have holdt bolden, som i stedet sprang retur til Green - og denne gang nettede han sikkert.

Alligevel var det ikke helt ufortjent, at roskildenserne nappede alle tre point, for omkring den spillede time overtog holdet mere og mere kampen igen. Og efter et knaldende hårdt hjørnespark - nærmest sendt afsted med en fart, som var det et skud på mål - kunne Mathias Kisum notere sig for sin anden assist i kampen: For midt i feltet steg Christian »Chrille« Hansen uimodståeligt til vejrs og headede bolden i netmaskerne til slutresultatet.