16. januar 2018
Her scorer Jeppe Haugaard egentlig til 1-0 for Køge Nord FC, men skrupforkert får Greve-keeper MAds Eberlein frispark. Foto: Jeppe Lodberg
Her scorer Jeppe Haugaard egentlig til 1-0 for Køge Nord FC, men skrupforkert får Greve-keeper MAds Eberlein frispark. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokalgaver til Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokalgaver til Greve
Opdateret 09. august 2017 kl. 21:51
Sport DB - 09. august 2017 kl. 20:22
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den første time af onsdag aftens pokalkamp mellem Køge Nord FC fra sjællandsserien og Greve fra 2. division var det hjemmeholdet på Rishøj stadion, der havde haft bolden nærmest hele tiden.

Men det var gæsterne fra Greve, der havde alle målene - to af slagsen på det tidspunkt i det, der endte med at blive en afklapsning på 0-6.

Men mon hvor meget havde været anderledes, hvis ikke også Greves favoritter havde haft alle kendelser med sig - et hypotetisk spørgsmål, men meget mystisk så det ud, da Køge Nord FC efter et kvarters spil blev kæmpesnydt to gange af dommer Jonathan Nilton.

Først da et hjørnespark af Jeppe Haugaard sejlede direkte ind i fjerneste målhjørne - men målet annuleret og i stedet et frispark til keeper Mads Eberlein Nielsen, der ellers ingenlunde blev generet af Andreas Granskov.

Og fem minutter senere, da et indlæg fra Henrik Vollquardsen helt tydeligt blev taget med hånden af Alexander Back.

2-0 dér, og hvem ved - men i stedet 0-1 efter 28 minutter ved Rasmus Tangvig efter kvikt kontraspil efter indkast.

Og 0-2 seks minutter før pausen - igen på omstilling og ved Sebastian Frank.

Efter optimistisk start på at indhente gæsterne missede Andreas Granskov efter 58 minutter skammeligt fra selvsamme græsstrå, hvorfra Greve havde scoret, og så forærede Køge Nord FC i stedet de blå/hvide tre mål fra det 62. til det 71. minut:

Tangvig afsluttede skidt, Frederik Hansen droppede til 0-3. Forsvaret snorksov, Luka Dumic var spejlblank midt for og 0-4 og så et straffespark til Patrik Jensen, som Luka Dumic scoredetil 0-5 på.

Lucas Petersen lukkede og slukkede ti minutter før tid på sin første boldberøring efter indskiftning, og i samme moment gik Greve over til at spille med ti mand, da Kristian Karsum blev hevet ud med øm fod og ikke erstattet.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk