22. september 2019
Nicklas Petersen (th.) skifter til Team Sydhavsøerne efter denne sæson i HØJ. Foto: Anders Kamper
Nicklas Petersen (th.) skifter til Team Sydhavsøerne efter denne sæson i HØJ. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »P« Stryger til Sydhavsøerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»P« Stryger til Sydhavsøerne
Sport DAGBLADET - 18. marts 2019 kl. 15:08
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jesper Fredins HØJ-mandskab mister to spillere næste sæson.

Såvel stregspiller Nicklas Petersen som spilstyrer Andreas Stryger forlader klubben efter denne sæson, og sammen drager de til Team Sydhavsøerne, hvor Stryger kommer fra og stadig er et velkendt navn.

I HØJ har de gjort brug af klausuler i deres kontrakt, så de kan stoppe et år før den oprindelige aftale løber ud.

- Det føles rigtigt for mig at komme hjem til Team Sydhavsøerne. Jeg var ikke i tvivl! Jeg glæder mig til at komme tilbage hvor de kan forstå mit »bondsk« sprog. Jeg ser frem til at træne under det stærke trænerteam. Med HØJ har vi i flere omgange i denne sæson trænet med TSØ, så jeg ved hvilket team klubben har. Jeg synes at hele setupet omkring trænere og stab er på liganiveau, siger Andreas Stryger til Team Sydhavsøernes hjemmeside.

Han har skrevet en to-årig aftale med Team Sydhavsøerne.

- Jeg får en mentorrolle i forhold til de yngre spillere, og jeg glæder mig til at støtte dem og være bindeled mellem dem og trænerteamet, siger Stryger.

Nicklas Petersen tager altså med, og hans brud med HØJ handler om, at parterne ikke kunne blive enige om økonomien i en ny kontrakt.

Derfor blev det kun til en sæson i HØJ efter skiftet fra TMS Ringsted, hvor Nicklas »P« slog sit navn fast.

- Jeg har hørt rigtig meget om Team Sydhavsøerne, og tror på at jeg kan udvikle mig yderligere i deres træningsmiljø. Det er en ambitiøs klub der gerne vil spille med i toppen af 1. division, og det passer med mine egne ambitioner, skriver klubben på hjemmesiden med citat taget fra avisen Folketidende.

- Nicklas er en fysisk stærk og bevægelig stregspiller med et godt afslutningsrepertoire. Han er som type lidt anderledes end vores andre to stregspillere og trænerteamet får således flere kort på hånden mod de forskellige forsvarsformationer, vi kommer op imod. Til trods for de mange sæsoner på højt niveau i TMS Ringsted og HØJ, er Nicklas kun 24 år og har således stadig meget at lære, ligesom der er masser af uforløst potentiale, siger sportschef Morten Juul.

- Det taler også til Nicklas' fordel, at han har haft et par sæsoner med Stryger i TMS og HØJ, hvor de har opbygget et rigtig fint samarbejde og er særdeles dygtige i 2 vs. 2 spillet.