15. september 2019
Morten Nyberg bliver ny assistenttræner i TMS Ringsted.
Morten Nyberg bliver ny assistenttræner i TMS Ringsted.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyberg ny assistent i TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyberg ny assistent i TMS
Sport DAGBLADET - 24. april 2019 kl. 08:14
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted har fundet Per Wulffs afløser som assistenttræner på herrernes 1. hold i 1. division næste sæson. Hverken formand Henrik Dudek eller cheftræner Christian Dalmose skulle kigge langt væk, idet afløseren løber rundt på banen for dem og hedder Morten Nyberg.

arrow Læs også: TMS taber - og anker - klagesag over tvangsnedrykning

Den rutinerede bagspiller bliver nu spillende assistent i 1. division de kommende to sæsone, mens Per Wulff skifter til kvindernes og bliver træner sammen med Thomas Brønd.

Morten Nyberg har længe haft en trænerdrøm, og den kommer nu på skinner i TMS, og han er i gang med elitetræneruddannelsen i DHFs regi.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

»Nyberg har en masse erfaring fra øverste niveau og en af de bedste håndboldhjerner i Danmark, specielt i hans assistspil. De to næste sæsoner bruger han i mesterlære med kurser og praktik omkring 1. holdet i TMS Ringsted,« skriver TMS Ringsted i en pressemeddelelse.

Heri siger Morten Nyberg.
- Da klubben henvendte sig til mig og spurgte om et job som spillende assistenttræner var noget for mig, var jeg ikke i tvivl. Jeg har længe gået med planerne om at forberede mig til fremtiden som træner efter min karriere slutter, her får jeg muligheden for at komme i gang i godt samarbejde med Dalmose og hans store erfaring, og som jeg samtidig arbejder godt sammen med.

- Jeg synes, truppen til den kommende sæson er god. Vi fastholder stammen, og målet må være at komme hurtigst muligt retur. Jeg vil gøre mit både på og uden for banen, fastslår Nyberg, der skal altså kommer til at arbejde tæt sammen med Dalmose, der mister en stemme i øret på bænken, som Wulff har været.

- Morten har en masse erfaring og en fremragende håndboldforståelse. Jeg har allerede brugt ham i den netop afsluttede sæson som sparring og forberedelse til kamp. Jeg glæder mig til at samarbejde med ham i de to kommende sæsoner og samtidig hjælpe ham på vej i hans trænerkarriere. Vi har aftalt med Morten, at han 100 procent har fokus på jobbet som spiller, og assistenttræner rollen bliver tilpasset i løbet af sæsonen, siger Dalmose.

arrow Frilund nyder stort ansvar hos TMS
24. april 2019 kl. 10:07 Opdateret: kl. 10:07
arrow TMS-trup er næsten på plads
24. april 2019 kl. 08:58 Opdateret: kl. 08:58
arrow TMS får ret i appelsag
23. april 2019 kl. 22:57 Opdateret: kl. 22:57