22. februar 2020
Anders Nielsen under ugens træning i FCR. Foto: Anders Kamper
Anders Nielsen under ugens træning i FCR. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Nille« kigger sig omkring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Nille« kigger sig omkring
Sport DAGBLADET - 07. december 2018 kl. 22:55
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskildes målmand Jannich Storch og Anders Nielsen lever i uvished i denne tid om fremtiden i klubben. Deres kontrakt udløber 30. december, men der er endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt, og derfor begynder forsvarsspiller Anders Nielsen nu at kigge sig om efter en ny klub.

- Det er jeg nødt til. Jeg vil allerhelst blive i FC Roskilde, når jeg har været i klubben i 11 år, men vi er ikke enige endnu, og det skal hænge sammen for mig, siger Anders Nielsen midt i en tid, hvor FC Roskilde måske er på vej på nye hænder, da lokalpolitikeren Lars-Christian Brask og et konsortium er klar tll at overtage klubben helt. Hvis eneejer Bo Tue Knudsen vil sælge.

FC Roskildes målmand Jannich Storch siger fredag til sitet bold.dk, at han formentlig heller ikke bliver selv om han har stået det meste af efteråret.

- Jeg kan langt hen ad vejen godt forstå, at det rent økonomisk kan være svært at have tre målmænd i truppen, men jeg vil selvfølgelig også være skuffet, hvis vi ikke bliver enige, da jeg gerne vil blive og også havde en forventning om, at kontrakten skulle forlænges, siger Storch.

- Det er stadig ret nyt for mig, at vi ikke ser ud til at forlænge, så jeg har ikke fået kigget mig så meget omkring. Jeg fik spillet mig ind på holdet i den sidste del af efteråret og var med til at få Roskilde højere op i tabellen. Det er selvfølgelig godt for mig, at jeg fik vist mig frem i holdets bedste periode i efteråret, siger målmanden til bold.dk.

FCR-spillerne har ferie nu, og når de starter efter nytår kan det være med en ny ejer i klubben.