23. maj 2019
Emil Nielsen prøver at stoppe Tobias Christensen.  Foto: Peter Andersen
Emil Nielsen prøver at stoppe Tobias Christensen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved stjal point i sidste minut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved stjal point i sidste minut
Sport DB - 16. oktober 2018 kl. 20:28
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Længede lignede det 0-0, men det endte 1-1, da FC Roskilde og Næstved

I den første halve time af tirsdag aftens 1. divisionsopgør i Roskilde idrætspark var det svært at se, at det var hjemmeholdet, der er i akut pointnød.

Næstved havde bolden nærmest hele tiden, men udfra antallet og størrelsen af de skabte chancer lignede det grangiveligt, at også gæsterne var tilfredse med en nulløsning.

0-0 var stillingen ved pausen, også selv om FC Roskilde i det sidste kvarters tid via højt pres og en nyfunden vane med at vinde andenboldene havde overtaget spillet.

»Tættere på« end et 15 meters overskud af Andreas Bruus kom roskildenserne nemlig ikke.

Men hjemmeholdet fortsatte offensiven i anden halvleg, og efter ni minutter var der gevinst, da indskiftede Philip Rejnhold fik tavklet bolden fra Kristoffer Munksgaard og tværpasset til Nicolai Jessen, der efter et par træk sendte bolden ind ved fjerneste stolpe via keeper Jacob Prytzs fingerspidser.

Hjemmeholdet fastholdt overtaget frem til de sidste 20 minutter, hvor de grønne vandt det tabte terræn tilbage og var et par skæverter efter Munksgaard-tværpasninger fra at udligne.

Og i sidste ordinære minut var den der så for gæsterne, da Patrick Da Silva fik begået frispark i venstre forsvarsside lige uden for feltet. Andreas Moos lagde bolden til rette og sendte den elegant i mål i fjerneste kryds til et vel ret og rimeligt x på tipskuponen.