16. oktober 2019
Morten Hempel stiger hér til vejrs i kampen mod TTH. Foto: Hans Jørgen Johansen
Morten Hempel stiger hér til vejrs i kampen mod TTH. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morten Hempel vil være mere stabil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Hempel vil være mere stabil
Sport DAGBLADET - 05. december 2018 kl. 10:20
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det smalle udebanenederlag hos Sønderjyske for et par måneder siden hamrede TMS Ringsteds Morten Hempel bolde ind på stribe fra sin plads på venstre back.

Otte kasser stod den unge bagspiller bag dén aften og hér lignede han ganske meget dén spiller, som ofte gjorde noget lignende i 1. division i sæsonen forinden. Men bortset fra opgøret mod Sønderjyske - som fandt sted den 21. september - har Hempel siden da ikke haft en eneste kamp med mere end tre scoringer.

Og netop tre styk har han kun ramt én gang. Ellers har den heddet nul, ét eller to mål fra venstrebacken siden da. En væsentlig faktor i dén sammenhæng - det må man selvfølgelig ikke glemme at nævne - hedder Michael Riis. Riis er holdets suveræne topscorer, og han spiller netop den samme plads som Hempel. Og dét har selvsagt gjort, at Morten Hempels spilletid har været noget begrænset i visse opgør.

Og når spilletiden så har været der, så har det ofte knebet med præcisionen.

Spørgsmål: Udefra har det måske lignet, at du til tider haft en smule svært ved omstillingen til ligahåndbold?

- Jeg føler i hvert fald, at det hart været en smule op og ned. Det har været fedt at komme op i Ligaen for en ung spiller som mig, men det har også været svært. Forsvarsspillerne heroppe spiller hårdere og mere kontant og er generelt bare bedre end i 1. division. Sådan er det selvfølgelig, ellers ville de ikke spille i Ligaen.

- For mig har det handlet om at lære at være der 110% i hver eneste ting, man foretager sig på banen - ellers har man ikke en chance, forklarer Hempel det med eftertryk.

- Hér på det sidste synes jeg dog, at jeg er begyndt at komme lidt efter det igen. Ikke at jeg har lavet en milliard mål, men er egentlig heller ikke altid det vigtigste. Blandt andet havde jeg nogle gode indspil til Benjamin (Pedersen) mod Skjern lavede og et par udmærkede mål udefra, konkluderer han.