29. maj 2020
Monday Etim har scoret til 2-1 mod Nykøbing, og nu er han på kontrakt i klubben. Foto: Anders Kamper
Monday Etim har scoret til 2-1 mod Nykøbing, og nu er han på kontrakt i klubben. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Monday får FCR-kontrakt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Monday får FCR-kontrakt
Sport DAGBLADET - 15. juli 2019 kl. 16:37
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindre end 48 timer efter, at Monday Etim lørdag eftermiddag scorede begge mål for FC Roskilde i sejren på 2-1 over Nykøbing FC, kom han på kontrakt i klubben.

To år har parterne skrevet under på, og dermed er FC Roskildes første spiller hentet i sommerpausen, hvor en række spillere er stoppet, og klubejer Carsten Salomonsson er ikke utilfreds med underskriften på papir fra Monday.

Han har gjort det rigtig godt, og han er virkelig, virkelig spændende. Han er en lille, hurtig fyr med god teknik og fysik. Han går direkte i startelleveren.

Vi er meget imponerede. Han er fantastisk, og han kan godt komme til at overraske gevaldigt i 1. division, siger Salomonsson til fodboldsiden bold.dk.

Ikke så underligt. Især Mondays 2-1 mål mod NFC var en perle, hvor nigerianeren efter et træk på kanten af feltet udplacerede målmanden med et følt spark.

Det var Mondays agent, der fik i retning af FC Roskilde så langt væk fra som i RGV Toros i Texas, hvor han spillede en sæson. Forinden spillede han i Orange County i Californien.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?