16. december 2018
Daniel Stenderup havde FC Roskildes klart største chance, men brændte. Foto: Mie Neel.
Daniel Stenderup havde FC Roskildes klart største chance, men brændte. Foto: Mie Neel.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modløse FCR tabte igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modløse FCR tabte igen
Sport DB - 15. april 2018 kl. 15:39
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje gang i de sidste fire kampe tabte FC Roskilde søndag eftermiddag - og denne sågar til bundproppen Skive med 0-1.

arrow Læs også: Monnerup: - Pinlig præstation

FCR startede skidt ud og havde svært ved både at holde fast i bolden, men også ved at erobre tilstrækkeligt med bolde fra Skive. Og derfor foregik langt det meste af spillet i kampens indledning da også på FC Roskildes banehalvdel.

Og efter otte minutter tilfaldt kampens første reelle chance da også Skive. Efter en returbold bankede Jesper Henriksen til kuglen fra 20 meter. Men hans udmærkede, flade skud gik snert forbi mål.

Fem minutter senere var det endnu tættere på at gå galt for hjemmeholdet, da vestjydernes Emil Søgaard driblede rundt på kanten af feltet, og da han ikke blev presset synderligt, sparkede han på mål med venstrebenet - men bolden sneg sig fem centimeter forbi stolpen.

Det var med andre ord ualmindeligt svært at se, at Skive ligger allersidst i rækken.

Og efter 25 minutter kom Skive så foran på et meget flot mål. Bardhec Bytyqi tog en lynhurtig tur op langs venstrekanten, skar dynamisk ind i banen og fra hjørnet af målfeltet sparkede han et knaldhårdt indersidespark over i det lange målhjørne. Høj klasse og fuldt fortjent, i øvrigt.

33 minutter skulle der gå, før FCR for første gang var moderat farlige: En lidt tilfældig nedfaldsbold endte for fødderne af Stefan Hansen et par meter inde i Skives felt, men hans skud blev blokeret til hjørnespark.

Det var dog tættere på at blive 2-0 til Skive kort før pausen, da Anders Hagelskjær bankede løs på direkte frispark tre meter uden for FCR's felt. Men inde på stregen reagerede Frederik Schram flot og fik hånden på bolden.

Noget måtte der ske for roskildenserne, så da stadionuret havde rundet 57 minutter, var både Emil Nielsen og Morten Nielsen blevet skiftet ind. Sidstnævnte afløste dog Mark Gundelach, hvilket kunne undre en del, da han som én af de eneste fra FCR havde gjort det fint i kampen. Man kunne i hvert fald hurtigt finde tre-fire andre folk på dagen, som virkede langt mere oplagt at skifte ud..

Skete der så noget? Både og. Hjemmeholdet lykkedes bestemt med at få flyttet spillet langt op på Skives banehalvdel, men rigtig farligt blev det sjældent. I hvert fald ikke før kampens 79. minut: Efter hjørnespark fra Valon Ljuti endte bolden hos Daniel Stenderup, som headede knaldhårdt til bolden - men Skive-keeper Aleksander Stankovic hev en kanonredning ud af ærmet.

Tættere på kom FCR dog ikke, og nu er holdet helt nede på 10. pladsen ud af de 12 i rækken.

arrow Billeder: FC Roskilde-Skive 0-1
15. april 2018 kl. 20:29 Opdateret: kl. 20:29