16. december 2017
Rasmus Tangvig udlignede for Greve, men det var i sidste ende ikke nok. Foto: Jeppe Lodberg
Rasmus Tangvig udlignede for Greve, men det var i sidste ende ikke nok. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målmandsdrop kostede Greve point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmandsdrop kostede Greve point
Sport DB - 12. august 2017 kl. 16:52
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kolding havde klart mest spil og flest chancer, men Greve kæmpede og kæmpede, da de to hold mødtes lørdag eftermiddag i det jyske. Men i sidste ende sejrede favoritterne fra Kolding dog med 2-1.

Efter en ikke boldsomt underholdende 1. halvleg kunne de to hold gå til pausen med 0-0, og det kunne Greve være bedst tilfredse med.

Men med 58 minutter på måltavlen måtte Greve kapitulere: Et hårdt og præcist frispark fra Koldings André Jepsen havde direkte kurs mod Rune Nautrup midt i feltet, og denne pandede kraftfuldt bolden i nettet til 1-0 - uden den mindste chance for Nicky Jensen i Greve-målet.

Kolding havde som sagt domineret kampen klart hidtil, så på dette tidspunkt kunne man godt sidde og tænke sit.

Men, men, men: I stedet for en udbygning af hjemmeholdets føring fik lille Fillip Bidstrup lidt overraskende vundet en nærkamp med en Kolding-forsvarer på kanten af jydernes felt - hvorefter bolden tilfældigt trillede hen til Rasmus Tangvig. Og fra omkring straffepletten bankede Tangvig sikkert bolden i nettet.

Dermed 1-1 efter en god time.
Det lignede et point til Greve, men med bare fem minutter tilbage fik Nautrup fordoblet både sit eget og Koldings måltal. På en omstilling fik han til sidst afsluttet fra kanten af feltet. Skuddet var svagt - men Greve-keeper Nicky Jensen kunne ikke holde den langsomt rullende bold. Jensen fik godt nok hænder på bolden, men den trillede alligevel langsomt i mål.

Av av, for en afslutning for et ellers godt fightende Greve-mandskab.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk