21. september 2019
Julie Loop bliver assistenttræner i HØJ næste sæson. Foto: Anders Kamper
Julie Loop bliver assistenttræner i HØJ næste sæson. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loop skifter til HØJs herrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loop skifter til HØJs herrer
Sport DAGBLADET - 19. marts 2019 kl. 23:06
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HØJ-træner Jesper Fredin har fundet sin assistenttræner til næste sæson. Her tiltræder Køge Håndbolds nuværende herretræner, Julie Loop, der afløser Karsten Brandt.

- Vi har lagt vægt på at få en træner, der - ligesom Jesper Fredin - går systematisk og grundigt til værks, og som har fokus på spillernes individuelle udvikling og mandskabsplejen. Julie er relativ ung men har en hel del trænererfaring, bl.a. fra 5 år på Sydfyn som træner i GOG og på skolerne i Oure og så selvfølgelig fra den nuværende sæson i Køge, siger HØJ-direktør Lars Vinther i en pressemeddelelse fra klubben.

Heri siger Julie Loop:
- Jeg har valgt at blive en del af HØJ Elite, da jeg synes, det er et rigtig spændende projekt. HØJ satser på unge dygtige spillere kombineret med flere spillere med god erfaring. Samtidig virker HØJ Elite som en klub med realistiske og fornuftige ambitioner. For mit eget vedkommende glæder jeg mig til min rolle i trænerteamet og samarbejdet med Jesper Fredin, samt at bidrage til HØJ's ambitioner om at kravle længere op i rækken. Alt i alt, er det et hold og en klub med stort potentiale - jeg ser meget frem til den kommende sæson.