24. oktober 2019
Christian Lønstrup og Anders Theil. Foto: FC Roskilde
Christian Lønstrup og Anders Theil. Foto: FC Roskilde
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lønstrup ny træner i FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønstrup ny træner i FC Roskilde
Opdateret 10. september 2018 kl. 12:30
Sport DAGBLADET - 10. september 2018 kl. 10:51
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Første kontakt var i torsdags, og søndag eftermiddag sad Christian Lønstrup så på FC Roskildes VIP-pladser i idrætsparken og så Lyngby vinde 4-1 i 1. divisionsopgøret.

Sent mandag formiddag meddelte FC Roskilde så, at Lønstrup er den nye træner i klubben som afløser for Rasmus Monnerup med sportschef Anders Theil i et mellemspil i pokalkampen mod Fremad Amager og mod Lyngby.

Nu tager »Løns« over og skal redde henholdsvis spille FCR-holdet sammen, så det finder den plads i rækken, man mener at have, og det er ikke den nederste. Lønstrup har en kontrakt frem til 2021, så det er ingen midlertidig løsning, der er fundet

- Jeg tror, vi er et rigtig godt match, og vi har en meget positiv snak, og han har en masse idéer til, hvad han vil med holdet og at der skal arbejdes hårdt på træningsbanen. Han har drømt om at træne hold med bedre muligheder i et fuldtids-setup, og det får han nu. Nu er der god tid til at træne, og han synes, at der er mere i holdet end der vises nu, siger Anders Theil.

- Lønstrup er meget fast på, hvad han vil, han er dedikeret og stiller store krav og kan ikke fordrage magelighed. Han vil os og projektet, og han virker til at have en god mandskabspleje, men også med den distance til spillerne, der skal være der. Han har gjort det godt og har sendt Helsingør i Superligaen, så han ved, hvad der skal til og har rykket dem langt.

- Nu skal vi udnytte det setup vi har og få det bedste ud af det, og det er jeg sikker på, at Lønstrup kan, siger Anders Theil.