21. maj 2019
Christian Lønstrup er cheftræner i FC Roskilde - indtil andet sker. Foto: Anders Kamper
Christian Lønstrup er cheftræner i FC Roskilde - indtil andet sker. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lønstrup: - Tingene går hurtigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lønstrup: - Tingene går hurtigt
Sport DB - 16. december 2018 kl. 21:24
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For to år siden var Christian Lønstrup som daværende FC Helsingør-træner i dialog med SønderjyskE om at blive træner for deres Superligahold. Dengang faldt et samarbejde på, at Lønstrup ikke havde P-licens som træner. Den har han hvervet sig siden, og linjen synes stadig at være varm nu, hvor Claus Nørgaard meddeler, at han stopper til sommer - hvis han ikke fyres forinden.

I sidste uge nævnte Politiken Lønstrup som et træneremne igen i SønderjyskE, og Lønstrups navn er ikke mindre aktuelt af, at FC Roskilde om kort tid kan komme på nye ejerhænder, hvis Bo Tue Knudsen sælger sine aktier til Lars-Christian Brask og et konsortium bag ham.

Det har i forvejen gjort det usikkert, om assistenttræner John Bredal og enkelte spillere fortsætter i FC Roskilde efter nytår.

På spørgsmålet, »du er nævnt som emne i SønderjyskE, hvad siger du til det?«, svarer Lønstrup søndag aften:

- Det har jeg været før, hvor min P-licens ikke var på plads. Det er den nu, men jeg bliver nævnt i mange klubber, og det tager jeg roligt. Det er fint, men derfra til konkret handling er der et stykke. Tingene går hurtigt i fodboldens verden, men mit udgangspunkt er at blive i Roskilde i hele perioden. Jeg er loyal overfor dem, men mit udgangspunkt var også, at jeg skulle blive i Helsingør i sommers, men så skete der nogle ting, der ændrede det, siger træneren.

Betyder det noget for dig, at der kan komme nye ejere af FC Roskilde?

- Overhovedet ikke. Jeg er i Roskilde af sportslige årsager, og jeg kan ikke kontrollere, hvad der sker i toppen af klubben. Meget lander på økonomi, og det skal jo løses. Jeg bliver holdt orienteret, og jeg har ikke hørt noget om noget, og det forholder jeg mig til, siger Lønstrup.