19. maj 2019
Anders Nielsen (th) med Patrick Da Silva, der også har udløb til årsskiftet. Foto: Jeppe Lodberg
Anders Nielsen (th) med Patrick Da Silva, der også har udløb til årsskiftet. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kontrakten er klar, men bilen er afleveret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontrakten er klar, men bilen er afleveret
Sport DB - 14. december 2018 kl. 12:16
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 7. december var sidste træningsdag i FC Roskilde. Sidste arbejdsdag inden årsskiftet, og potentielt »sidste dag med kliken« for de spillere, der står med kontraktudløb med udgangen af december.

FCR meldte torsdag ud, at for Maksym Fitel gør det sidste sig gældende - og oveni hatten meldtes også et mere utidigt stop for amerikanske Jared Rice, der i sommer underskrev en toårig aftale, men aldrig rigtig er kommet tæt på startelleveren, hvorfor kontrakten er blevet ophævet.

Fra startelleveren var det også enten tid til vinterferie eller en tur ud på jobsøgningsmarkedet for keeper Jannich Storch samt backerne Patrick Da Silva og Anders Nielsen.

- Jeg er gået på vinterferie, og så må vi se, hvad der sker, når vi nærmer os, at vi skal starte op igen (den 7. januar). Jeg kunne gå ud og skrive kontrakt i en anden klub, men jeg vil helst blive i Roskilde. Nu har jeg spillet der i 11 år og i 250 kampe (232, red), vi har en fin trup og vi har en god træner, jeg er glad for. Så jeg vil strække den i forholdsvis lang tid, inden jeg måske bliver nødt til at lede efter noget andet.

- Jeg er i samme situation som Jannich Storch og Patrick Da Silva, og vi ved jo ikke 100 procent, hvad der sker i klubben. Havde jeg været der i et-to år, så ville det være nemmere at skifte, men jeg har spillet fast i alle årene, så jeg vil gerne blive, og de vil også gerne have mig. Det er gensidigt, siger Anders Nielsen.

Han kan og vil ikke nærmere ind på, hvad det er, der mangler for, at kuglepennen kan findes frem - men »noget med penge« er ikke skudt helt ved siden af:

- Vi er enige om hvor lang tid en ny kontrakt skal være og så videre. Vi er enige om alle vilkårene, så det handler om noget uden om, der skal i orden først.

- Jeg har taget mine ting med hjem, og jeg har afleveret min Roskilde-bil, for jeg ved, at min kontrakt udløber den 31/12, siger »Nille«.

Sportschef Anders Theil bekræfter som sådan enigheden:

- Da vi startede sæsonen, lå det ikke i kortene, at »Nille« skulle fortsætte, for han havde været inde i en ikke ret god periode. Men efter Lønstrup er kommet til, har han været en af de bedste, og håbet er meget, at »Nille« bliver landet, siger Anders Theil.