19. april 2019
TMS Ringsted var tæt på at snuppe sejren over TTH. Foto: Thomas Olsen
TMS Ringsted var tæt på at snuppe sejren over TTH. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommentar: God start af TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommentar: God start af TMS
Opdateret 10. oktober 2018 kl. 22:37
Sport DB - 10. oktober 2018 kl. 22:32
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som oprykker til herrernes Håndboldliga og uden de sammen økonomiske eller sportslige muskler som mange af de andre hold, var den største frygt i TMS Ringsted, at holdet langt inde i sæsonen ville ligge sidst og uden point.

Selvtilliden steg ikke ligefrem, da håndboldeksperten Bent Nyegaard inden sæsonen var noget ublid i sin karakteristik af TMS-holdets og dets spillere og muligheder i rækken. TMS ville rykke direkte ud af rækken uden at sætte sig mange spor, lød det blandt andet.

Omvendt er Nyegaards ord nu blevet en del af den benzin på det bål, der skal redde TMS fri i første omgang fra den direkte nedrykning, og Nyegaard skal ikke forvente verbale klap på skulderen, hvis TMS redder sig...

Sæsonen er lang endnu, men otte kampe inde i den har TMS tre point sammen med med-oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn, og det er tre flere end Mors/Thy og et færre Ribe-Esbjerg og to færre end Nordsjælland.

Et facit, man kan være ganske godt tilfreds med i TMS, og efter hjemmesejren over Mors-Thy blev der altså sikret et nyt point onsdag aften i en kogende Dansk Kabel TV Arena, hvor TMS kunne have vundet, men endte med at spille uafgjort 22-22 mod store TTH fra Holstebro.

En halv skalp er også en slags trofæ, og ikke mindst på baggrund af TMS Ringsteds indsats langt under niveau lørdag ude mod Skanderborg.

Med den in mente kunne der ikke drømmes om blot spænding om udfaldet mod TTH, men det blev der altså, og ikke så underligt endda: Det er på hjemmebane, at TMS skal sikre sejrene og de livsvigtige point - om end holdet da burde havde vundet i Sønderborg mod SønderjyskE for nylig! TMS må ganske enkelte ikke underpræstere i egen hule. Holdet må godt tabe, men indsatsen og udstrålingen må der ikke kunne stilles spørgsmålstegn ved.

Der kan der ikke indtil videre. Derfor er tre point er ganske godkendt efter otte kampe, og muligheden for flere point venter forude, når TMS de kommende uger på udebane skal møde Nordsjælland, Ribe-Esbjerg og Lemvig-Thyborøn. I dem alle kan TMS spille forholdsvis frit med tanke på, at alle tre også skal til Ringsted efter nytår, og her skal TMS slå til, hvis livet skal reddes i Ligaen.

Starten på sæsonen lover godt, og når man forlader banen skuffet efter uafgjort mod TTH, så siger det noget om, hvor langt man er nået.

TMS er nået længere end jeg havde troet efter to måneders Liga-spil, og den gode nyhed er, at der er endnu mere i holdet.

Anders Kamper er sportsredaktør på DAGBLADET Ringsted/Roskilde/Køge