22. juli 2019
TMS tabte igen og er på vej ned i 1. division. Foto: Thomas Olsen
TMS tabte igen og er på vej ned i 1. division. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommentar: Det var dét, TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommentar: Det var dét, TMS
Opdateret 11. marts 2019 kl. 22:32
Sport DB - 11. marts 2019 kl. 22:27
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Desværre. Heller ikke i andet forsøg på egen bane lykkedes det TMS Ringsteds Ligamænd at vinde den kamp, holdet skulle. Først Nordsjælland, nu Ribe-Esbjerg, og der er ingen grund til at tro på mirakler i de sidste to kampe.

TMS kan sikkert godt slå Lemvig hjemme, men holdet tager ikke til Skjern i starten af april og vinder. Det kommer ikke til at ske, og dermed kommer de to fornødne sejre ikke i hus.

Det er slut, og det var det i realiteten, da det stod klart, at TMS ikke kunne slå Nordsjælland for to uger siden. De to kampe, der var sigtet efter i et halvt år, blev dumpet, og selv om alle i og omkring TMS hader at se det på tryk, så er deres Ligahold rækkens dårligste.

Når TMS-spillerne kigger sig i spejlet, står der »1. division« i panden på dem, og den gode nyhed er, at det ikke er verdens undergang. Hvis man ikke er god nok til at ligge i en række, så må man et skridt ned og gøre et nyt forsøg. Solen står op igen i morgen.

Når det er sagt, så er det bekymrende, at TMS-holdet ikke har vundet siden 28. november, hvor netop Skjern blevet slået. Siden blev det uafgjort mod SønderjyskE lige før jul, men efter nytår er gassen gået af ballon´en, hvis der overhovedet har været gas i den. TMS har på intet tidspunkt lignet et hold, der troede, at det var muligt at vinde en-to-tre kampe i træk. Spillet har haltet, og klassen har ikke stået mål med forventningerne.

I bund og grund heller ikke så mærkeligt med tanke på de skader, der har ramt holdet henover sæsonen på nøglepositioner.

Mads Dudek, Simon Omme, Benjamin Pedersen, Michael Riis og Mikkel Tønners har været ude undervejs, Oliver Klarskov er slet ikke med, og så er der alle de småskavanker, elitespillere altid døjer med. TMSerne har været hårdt ramt.

TMS må tage turen ned, og så må man håbe, at sponsorkredsen er klar til bidrage endnu mere, så der kan hentes bedre spillere, så man kan blive oppe næste gang, man kommer i Ligaen.

TMS skal nok komme igen. Selvforståelsen i klubben er, at man er en Ligaklub, men der et stykke endnu fra selvforståelsen til realiteterne på gulvet.

Anders Kamper er sportsredaktør på DAGBLADET Roskilde/Ringsted/Køge