19. oktober 2018
Stadions Michael Jensen snupper bolden fra Brian Ankersen. Foto: Jeppe Lodberg
Stadions Michael Jensen snupper bolden fra Brian Ankersen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge vandt topkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge vandt topkampen
Sport DB - 09. december 2017 kl. 16:27
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tætpakket var Køge-hallen ikke, og stemningen var som til en hver anden hjemmekamp med fin og ikke overstadig opbakning til Køge Håndbolds mænd, da de lørdag eftermiddag havde Stadion til møde mellem nummer ét og to i 2. division.

Voldsomt velspillet var kampen vel ikke med med sine mange tekniske fejl, men intenst at kigge på var det, og vandt hjemmeholdet med 31-25 efter for første gang i sæsonen at have været bagud ved pausen, 12-14.

Som tallene indikerer, skruede køgenserne gevaldigt op for tempoet i anden halvleg, hvor det hjalp gevaldigt, at træner Robert Gertsen efter ikke have meget at glæde sig over i højre side valgte at spille med både Frederik Orby og Mathias Brandt - skiftende plads som back og fløj.

Og i modsatte ende fik Christian Sloth i hvert fald indledningsvis, hvor det på ti minutter blev til 19-17 på måltavlen.

Midtvejs i anden halvleg var Køge på 22-18, men Stadion gav ikke op og ændrede forsvaret fra ren 3:2:1 til hvad det nu hedder, når der er dobbeltmandsopdækning foran resterne af et offensivt forsvar.

Med fire minutter tilbage nåede gæsterne op på 26-24, men så var der også udsolgt og Køge er nu lammende syv point foran de nærmeste konkurrenter i tabellen.