18. juni 2019
Villads Raahauge tackles af Andreas Thomsen. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Villads Raahauge tackles af Andreas Thomsen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge kunne ikke følge med i det HØJe gear

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge kunne ikke følge med i det HØJe gear
Opdateret 09. februar 2019 kl. 19:54
Sport DB - 09. februar 2019 kl. 16:25
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke just to sejrsvante mandskaber, der lørdag eftermiddag tørnede sammen i håndboldmændenes 1. division i Køge-hallen. I de seneste seks kampe var det kun blevet til ét point for gæsterne fra HØJ, men ikke overraskende var den der mod et hjemmehold, hvis eneste sejr daterer sig tilbage til medio oktober måned.

37-24 vandt HØJ, og var kampen ikke allerede forlængst afgjort i den sidste halvdel af første halvleg, hvor gæsterne skruede op for tempoet og løb fra bagud 7-6 til foran 19-14, så blev den det straks i anden halvleg, hvor HØJ-keeper Brian Jørgensen fortsatte, hvor han var sluppet og nuppede køgensernes første tre forsøg, så den nu hed 14-22 i løbet af et par minutter.

Køge-træner Julie Loop kaldte time-out og brugte end ikke halvdelen af tiden til at aflevere sit kortfattede og højlydte budskab:

- Nu stopper I med det pis der, beordrede hun - og da der resterede 20 minutter at spille bragte Philip Kempf så HØJ foran med ti mål, 16-26, med sin sjette straffekastscoring på lige så mange forsøg.

Med et kvarter igen var HØJs forspring på 12 mål, og så begyndte træner Jesper Fredin at bruge bredden af sin bænk.

Det betød et lidt lettere tryk på gaspedalen og vel meget solohåndbold, så med ti minutter igen var der igen »kun« ti måls forskel på tavlen, 22-32, hvilket så blev udbygget i en afslutning præget af mange tekniske fejl af hjemmeholdet samt mange redninger af Køge-keeper Simon Huusom.

Her billeder fra kampen. Foto: Anders Ole Olsen