17. januar 2019
Ertugrul Vural, formand for Køge Union.
Ertugrul Vural, formand for Køge Union.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Unions formand trist over slag på dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Unions formand trist over slag på dommer
Opdateret 25. maj 2018 kl. 13:34
Sport DB - 25. maj 2018 kl. 12:08
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Køge Union er formanden siden stiftelsen i 1999, Ertugrul Vural, både chokeret og ked af det efter hændelsen onsdag aften, hvor dommer Chris Sørensen, Sorø, blev slået ned af den 25-årige målmand i pokalkampen i Rishøj mod B73 Slagelse.

arrow Læs også: Målmand dømt for at slå dommer ned: - Jeg er virkelig ked af det

- Jeg tager stærkt afstand fra sådan en opførsel. Vi er imod det, og det må ikke ske, og nu skal vi arbejde videre med det, så det ikke sker igen, siger Vural, der til daglig er pædagog og også sidder i byrådet i Køge for Socialdekratiet.

- Det er voksne mennesker på det hold, og jeg stod på sidelinjen og så det, men kunne ikke nå at reagere. Alle var i chok, og det var en fed kamp for alle, og dommeren havde gjort det fint, fortæller Vural, der oplevede optrinnet til sidst således:

- B73 scorer til 2-3 i det 92. minut. Vores målmand tager så bolden, og så kommer en modspiller for at tage bolden fra ham og skubber lidt. Målmanden skubber så tilbage, og så kommer dommeren til og giver målmanden en advarsel for at skubbe. Vores anfører kommer også til, og midt i det kommer så slaget fra målmanden, så dommeren ryger ned, fortæller Ertugrul Vural.

- Det er så kedeligt, det her. og vi er kede af det. Vi har kæmpet os frem til denne pokalkamp, og så skal det slutte sådan her. Vi vil spille fodbold og tage imod modspillere og dommere, uden at sådan noget sker, siger formanden, der har sendt Chris Sørensen blomster og undskyldt mange gange.

Målmanden er nu bortvist fra Køge Union og kan se frem til et retsligt efterspil, da Chris Sørensen har meldt ham til politiet.

arrow To års karantæne for at slå dommer ned
31. maj 2018 kl. 15:00 Opdateret: kl. 10:25
arrow Lokal fodbolddommer slået ned under kamp
24. maj 2018 kl. 15:12 Opdateret: kl. 15:12