24. oktober 2019
Køge Nord-spillerne skal møde NB Bornholm på udebane tirsdag aften.
Køge Nord-spillerne skal møde NB Bornholm på udebane tirsdag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køge Nord skal til Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køge Nord skal til Bornholm
Sport DAGBLADET - 11. juni 2018 kl. 23:12
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En sæson med to trænerskift - en sagde op og en blev fyret - endte lørdag eftermiddag med, at Køge Nord FC slutter sæsonen som nummer to i sjællandsseriens pulje 2 og nu skal omkring ekstrakampe for at rykke op.

Den sidste kamp mod Ringsted endte 1-1 med en Køge Nord-udligning til sidst, og for Køge Nord spillede blandt andet Andreas Granskov ikke, da han blev sparet for at være helt frisk tirsdag aften.

Her står det nemlig allerede på den første af to oprykningskampe mod henholdsvis NB Bornholm, mens Køge Nord fredag aften er værter for BSF (Ballerup Skovlunde Fodbold).

Vinderen af den pulje rykker i danmarksserien. Taberne bliver nede, og i Køge Nord kan spillende assistenttræner Andreas Granskov se tilbage på en omskiftelig sæson med først Morten Eskesens afgang i september og siden fyringen af Tommy Olsen for et par uger siden.

- Det har været en lidt »skæv« sæson, men udviklende og spændende, og jeg er helt sikker på, at havde vi beholdt Morten Eskesen hele sæsonen, så havde vi rykket direkte op. I det lys er jeg glad for, at vi stadig har chancen for at rykke op. Vi kan selv afgøre det, siger Granskov.

- Jeg synes, det er lidt hårdt, at vi skal til Bornholm en hverdagsaften med fly ud og hjem og alt det. Jeg har selv prøvet det tusindvis af gange i min karriere, og det bliver en oplevelse, at vi skal flyve over til sæsonens måske vigtigste kamp. Men en vigtig kamp på Bornholm en tirsdag, er ikke optimalt - men derfor bliver det da spændende for os alle at prøve den tur, siger angriberen.

- Det vigtigste for os, at vi vinder på Bornholm, og så kan vi selv afgøre det hjemme på fredag mod BSV.

Andreas Granskov er dog ikke tilfreds med oprykningsspillet, hvis nu Køge Nord vinder 2-0 over NB Bornholm i morgen. Hvis Køge Nord så spiller 1-1 mod BSF på fredag, så har Bornholm ikke noget at spille for næste mandag mod BSF, der så eventuelt kan vinde 3-0 og snyde Køge Nod for oprykningspladsen.

- Det er ikke ret godt, men det gælder alle hold, så vi må sørge for at klare det selv. Jeg kender kun BSF en smule fra en træningskamp, og Bornholm kender jeg intet til. Der er så mange ting, der spiller ind, så hvis vi vinder over Bornholm har vi måske fået nerverne ud af kroppen og kan spille mere frit på fredag. Det må tiden vise, men vi går helt klart efter at rykke op. Det er vores store mål, siger Granskov.

Ringsted IF har også en ambition om at rykke op, og i denne sæson spillede klubben med om det et godt stykke ad vejen. Det rakte til sidst til en 5.plads for Ole Pedersens mandskab.

Sjællandsserien, pulje 2
Køge Nord FC - Ringsted 1-1

0-1: Henrik Larsen (79.), 1-1: Basti Sørensen Abildå (90.)