17. oktober 2019
HB Køge-træner Morten Karlsen vil bare skrabe point sammen nu i bunden. Foto: Anders Kamper
HB Køge-træner Morten Karlsen vil bare skrabe point sammen nu i bunden. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlsen: - Handler om overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlsen: - Handler om overlevelse
Opdateret 21. april 2019 kl. 22:05
Sport DAGBLADET - 21. april 2019 kl. 21:59
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I lang tid har HB Køge haltet fra kamp til kamp med forhåbningen om, at lykken ville vende i den næste kamp, så holdet kunne sammensætte en stime, der kunne gøre klubben til tophold i 1. division.

arrow Læs også: Nederlag og rødt kort til HB Køge

Men sejrene er udeblevet i alt for stor udstrækning, og søndag eftermiddag tabte HB Køge så 0-1 ude til FC Fredericia, der nu kigger op, mens Morten Karlsen nu sætter ord på, hvad resten af sæsonens kampe skal bruges til.

Overlevelse. HB Køge (34 point) skal simpelthen holde sig på den rigtige side af nedrykningsstregen og to hold under sig til sidst ud af FC Roskilde (31), Hvidovre (30), Helsingør (27) og Thisted (26).

- Vi kan jo ikke skjule det, det handler om at overleve. Vi har fået syv point i foråret, og det er færre end vi havde drømt om og håbet på. Jeg gider ikke foregive noget, og det bliver ekstremt svært fra nu af. Vi skal vise mental styrke i de kampe, og så skal vi skrabe alle de point sammen, vi kan. Om det så er et eller tre, bare vi får point, og så er jeg ligeglad med, hvordan de kommer i hus. Vi skal bare have point, understreger Morten Karlsen.

HB Køge møder Viborg hjemme næste weekend.