25. april 2019
Mads Morgan Hemmingshøj til Taastrup-føring på 19-13 et dusin minutter inde i anden halvleg.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mads Morgan Hemmingshøj til Taastrup-føring på 19-13 et dusin minutter inde i anden halvleg. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intet pokal-mojn til Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intet pokal-mojn til Taastrup
Opdateret 13. december 2018 kl. 02:56
Sport DB - 13. december 2018 kl. 00:52
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TIK Taastrups andethold i mændenes kvalifikationsrække slog dem for godt en måned siden med 28-23, så nogen større sensation var det ikke, at et noget alternativt førstehold onsdag aften ikke havde nogle problemer med at ekspedere det sønderjyske københavnerhold SG Mojn ud af pokalturneringen

32-23 vandt Taastrup i Hal C lige rundt om hjørnet til Christiania og kvalificerede sig dermed til fjerde runde, hvor modstanderen bliver vinderen af torsdag aftens kamp mellem Dianalund/Tersløse fra egen 3. division og Roskilde fra 2. division.

TIK-træner Thomas Jørgensen stillede med et miks af første- og andethold - i den grad forstærket af godt en håndfuld just oprykkede U18 Liga-spillere, og de skulle lige finde hinanden. Det udnyttede de langt mere rutinerede »eksilerede« sønderjyder til at komme foran med 3-0 efter fem minutters spil, men dobbelt så langt henne i kampen hed måltavlen 3-4, og derfra var der ingen slinger i valsen.

Pauseføringen lød på 15-9 i Taastrup-favør, og selv om der ikke blev byttet banehalvdel fortsatte afstanden på måltavlen med at vokse til to minutter før tid, hvor den var nået op på 12 mål, 19-31. Men så gik der lidt legebørn i ungdommen, og hjemmeholdet fik pyntet på facit, inden de sagde mojn til pokaldrømmene.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg