10. december 2019
Opvarmingen i gang.
gallery icon

Se billedserie

Opvarmingen i gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen nye spillere i FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen nye spillere i FC Roskilde
Sport DAGBLADET - 17. juni 2019 kl. 15:14
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag formiddag havde FC Roskilde første træningsdag efter tre ugers sommerferie, og det var en træning under ledelse af den nye assistenttræner, Thomas Axel Madsen, og med Per Henning Jensen som hjælper, indtil den nye cheftræner er fundet og kan starte.

Det arbejde pågår i disse dage, men hvornår vedkommende kan starte, vides endnu ikke. Tre emner er i spil til at træne truppen, hvor stort alle gammelkendte navne var med til første træning.

På banen deltog Emil Nielsen, Nicolai Jessen, Nicklas Halse, Nicolai Vallys, Daniel Stenderup, Marc Bredal, Younes Bakiz, Mikkel Thygesen, Patrick Da Silva, Mark Gundelach, Stefan Hansen, Kyle McLagan og Frederik Vang.

Robert Larsen har fået lidt længere ferie, Morten Nielsen har været syg, Andreas Hermansen er skadet, mens Mathias Kisum skal spille for RB06 i kvalifikationskampen til danmarksserien mandag aften mod Amager FF.

Udover de nævnte spillere deltog fra U19-holdet målmand Sebastian Blynov, Casper Grening, Lucas Steen og Mathias Rehder, så der var lidt spillere at gøre godt med for trænerne i øvelserne.

- I første omgang skal spillerne i gang og vænne sig til at bruge deres krop igen efter ferien. Der skal en masse bold med og forhåbentlig også noget humør. Sådan ser den første uge ud, og så må vi se, hvornår den nye træner starter, siger Thomas Axel Madsen inden træningen, hvor han selv deltog i nogle af de fysiske øvelser.

Planen er således ikke, at han skal sætte sit præg på spillet, men hvis Thomas Axel er træner, når FC Roskilde næste onsdag tager imod Næstved, »så skal jeg jo gøre mig nogle tanker om, hvordan vi skal spille og stille op«, som han siger.

Hvor mange spillere, der så stopper eller bliver i klubben, må tiden vise. Spillerne er blevet bedt om at gå ned i løn, og det er endnu ingen - så vidt vides - gået med til.

Inden træningen mandag holdt truppen møde med Spillerforeningens repræsentant, Thomas Lindrup, og spilleragten, Michael Mio Nielsen var også i Rådmandshaven for at kunne hjælpe de spillere, han har i folden i Notie: Younes Bakiz, Nicolai Vallys og Nicklas Halse.

FC Roskilde skal have barberet en væsentlig del af de samlede lønningsudgifter ned for at få regnskabet i balance, og det skal ske pr. 1. juli eller hurtigst muligt derefter. Flere spillere har også fået lov til at rejse kvit og frit over sommeren, og først når der er afklaring på, hvad de nuværende spillere gør, kan der findes nye og billigere spillere til næste sæsons trup.

Indtil 1. juli skal FC Roskilde-spillerne træne to gange om dagen nogle dage om ugen. Derefter er det planen, at halvtids-fodbolden skal gennemføres.

Her er der billeder fra mandagens første træning.

Foto: Anders Kamper