23. marts 2019
Michael Riis rykker for TMS. Klubben er kommet ud af det seneste regnskabsår med et plus på over 400.000 kr. Foto: Anders Kamper
Michael Riis rykker for TMS. Klubben er kommet ud af det seneste regnskabsår med et plus på over 400.000 kr. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historisk regnskab i TMS Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historisk regnskab i TMS Ringsted
Opdateret 24. september 2018 kl. 22:42
Sport DB - 24. september 2018 kl. 21:50
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndboldklubben TMS Ringsted lykkedes ikke blot med at få sendt et hold op i herrernes Håndboldliga til denne sæson. Klubben driblede sideløbende et regnskab i land, der er historisk i sin størrelse. Med positivt fortegn.

Det er nemlig lykkedes klubben at komme ud af det seneste regnskabsår med en plus på fine 421.500 kr., og det er ud af en omsætning på ni mio. kr. Overskuddet gør, at egenkapitalen kan polstres yderligere, og den er nu på 1,1 mio. kr.
»Dette giver muligheden for at øge den samlede lønsum i spillertrupperne jævnfør DHF's kapitalkrav, selvfølgelig kun hvis klubben samtidig øger klubbens indtægter,« som der formuleres på TMS Ringsteds hjemmeside.

Omsætningen på ni mio. kr. er en stigning på 200.000 kr., så det var en tilfreds formand, Henrik Dudek, på generalforsamlingen mandag aften.

- Et rigtig flot og meget tilfredsstillende resultat, ja faktisk det flotteste i TMS Ringsteds 20-årige levetid. TMS Ringsted er skabt ud fra en meget stram økonomisk styring og et højt aktivitetsniveau på sponsorsiden, hvor vi nu har rundet 160 samarbejdspartnere. Resultatet er endnu flottere, set i forhold til de økonomiske udfordringer, vi ser rundt omkring i håndbold Danmark. Det er et kæmpe arbejde at holde en sportsklub på denne størrelse i fortsat fremdrift. Jeg kan kun takke alle de mennesker omkring klubben, som gør det muligt.
I det nuværende regnskabsår sigter TMS mod at øge omsætningen til 9,5 mio. kr. og komme ud med et overskud på 100.000 kr.

På generalforsamlingen glædede formanden sig også over, at klubbens damer har fået et hold i 2. division som reserver til 1. divisionsholdet.

»Gode sportslige resultater og stigende medlemstal har blandt andet præget sæsonen«, sagde Dudek.

På sponsorsiden ser det ret godt ud for TMS.

Klubben ramte 6,9 millioner kr. i sponsorindtægter, som dog er det samme tal som sidste sæson.

»Det har igen været Borup Kemi, Det Faglige Hus og Scan Con, som har været vores trofaste hovedsponsorer - stor tak herfra, men også en stor tak for samarbejdet med vores øvrige sponsorer fra Platinium- til annoncesponsorer. Vi mærker en større og større interesse fra virksomheder omkring at brande sig sammen med TMS Ringsted,« sagde Dudek i beretningen og nævnte vigtige arrangementer, hvor klubben tjener penge.

o Ringsted festival med bar ved hovedscenen betjent af 25 frivillige TMS'er (nu stoppet)

o Årets sponsorcykling
o 20 morgenmøder i erhvervsnetværket Bagholdet på Scandic

o Ringsted Dagen for sponsorer, spillere, bestyrelse, udvalg og administration

o Præsentation af spillertrupperne hos Nordea ifm. Ringsted Natten

o Samarbejde med vores samarbejdsklubber - skal dog have lidt flere kalorier i den nye sæson

o En genstart af Golf for Fun
o En kæmpe VIP spisning ifm. oprykningskampen med Sydhavsøerne 350 VIP'er og gæste i B-hallen

»Igen stor tak til vores hovedsponsorer for samarbejdet, men også en tak til næste lag Nordea, GH Ejendom, Dansk Kabel TV, Viktech, Ringsted Kommune, Salming og Bagholdet. Alle fortsætter excl. Nordea, som nedgraderer til en ny gruppe nemlig Guldsponsor.

Der er samtidig igen i år blevet arbejdet rigtig godt med vores Erhvervsklub Bagholdet, som fastholder et medlemsantal på små 70 virksomheder,« sagde formanden.