19. oktober 2019
Thomas Brønd er ny cheftræner for TMS Ringsteds damehold i 1. div. Foto: Anders Kamper
Thomas Brønd er ny cheftræner for TMS Ringsteds damehold i 1. div. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er TMS Ringsteds nye dametræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er TMS Ringsteds nye dametræner
Sport DAGBLADET - 16. december 2018 kl. 17:57
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I foråret skred Thomas Brønd fra Roskilde Håndbold med en bandbule af rang rettet især mod Lisbeth Klarskov efter en tvist om trænerjob til den igangværende sæson.

arrow Læs også: TMS mistede troen på træneren

Nu er Thomas Brønd ny træner for TMS Ringsteds damer i 1. divison, efter at Dennis Jensen søndag blev fyret på grund af »resultatmæssige udfordringer«, som det hedder i indpakningen fra TMS.

Herfra betoner man i en pressemeddelelse, at »Thomas har mangeårig national og international trænererfaring indenfor elitehåndbold - har været træner i flere danske klubber b.la. Viborg, Gladsaxe, Roskilde og landstræner for USA og Storbritannien.«

»Senest overtog Thomas Brønd sidste sæson Roskilde midtvejs i sæsonen, hvor de havde samme resultatmæssige krise, som TMS har i øjeblikket og fik vendt resultaterne og sluttet sæsonen af med fine præstationer.«

Samarbejdet endte dog med bulder og brag og at Brønd aldrig nogensinde ville sætte sine fødder i Roskilde Håndbold igen.

De seneste uger er han blevet set til TMS Ringsteds damekampe, så et trænerskift har ligget i luften noget tid.

Nu siger Brønd om tiltrædelsen i TMS:

- Opgaven med at få vendt skuden og få udløst det potentiale, som jeg syntes holdet har, bliver en svær og udfordrende opgave, som vil kræve en stor arbejdsindsats af alle omkring holdet. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at prøve at løse og er en opgave, som jeg har prøvet tidligere.

- Jeg er meget ked af måden, jeg skal starte på og ønsker de afgående trænere held og lykke. Jeg håber, at alle spillere og klubben er klar til at tage arbejdstøjet på og sikre, at TMS Ringsted også har et 1 divisionshold i næste sæson, siger Brønd.

I TMS Ringsted er dameansvarlige, Jørgen Pedersen, »stolt over, at det er lykkedes at sikre sig så dygtig en kapacitet til klubben som Thomas Brønd.«

- Thomas Brønds CV taler for sig selv, og vi er overbevist om, at han er den rigtige profil til at løse vores resultatmæssige udfordringer her og nu, samt videreudvikle på vores trup på den længere bane, siger Jørgen Pedersen i forbindelse med ansættelsen.

Thomas Brønd er ansat frem til udgangen af 2020.

arrow Fyret TMS-træner surmuler ikke
17. december 2018 kl. 22:04 Opdateret: kl. 22:05
arrow TMS fyrer dametræneren
16. december 2018 kl. 17:18 Opdateret: kl. 17:28