19. december 2018
Karl Mööl ser ud til at starte på bænken. Han mangler fotsat lige den siste form.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Karl Mööl ser ud til at starte på bænken. Han mangler fotsat lige den siste form. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har ikke råd til uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har ikke råd til uafgjort
Sport DB - 09. marts 2018 kl. 15:06
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køges oprindelige sæsonpremiere blev udsat grundet sløjt vejr, og da der var point til samtlige hold over de blå/sorte i tabellen i deres kampe, synes afstanden op til toppen af 1. division at være blevet en noget uhåndterbar størrelse.

Fem point op til Vendsyssel på den tredjeplads, der giver kvalifikationskampe om oprykning til superligaen, klinger lidt af »et hul« uagtet, at HB Køge jo altså har kampen i Fredericia »i hånden«.

- Og der er seks op til Thisted. Taber vi til dem på søndag, så er der ni, og det henter vi aldrig på 13 kampe. Hvis vi vil være med i toppen, så er det NU - vi har ikke råd til en uafgjort, og så spille os bedre i løbet af forårssæsonen. Vi skal være helt klar fra start, sagde HB Køge-cheftræner efter den sidste træning på kunstgræsset i Herfølge inden søndagens hjemmekamp mod de nordjyske oprykkere.

Lørdag træner HB Køge en sidste gang - på kampbanen, kunstgræsset ved Rishøj stadion - og det er med alle mand klar til kamp i hvert fald fysisk. I tilfældet Mikkel Wohlgemuths skal midtbanemotoren også lige være helt sikker i »overetagen« ovenpå den knæskade, han pådrog sig mod Lyngby i januar måned og som ikke generer mere.

Her billeder fra fredagens træning.

Foto: Jeppe Lodberg