19. oktober 2019
Peter Nørklit ærgerer sig over endnu en bold - et straffkast - er røget lige forbi fangarmene. Foto: Jeppe Lodberg
Peter Nørklit ærgerer sig over endnu en bold - et straffkast - er røget lige forbi fangarmene. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJs julefred skudt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJs julefred skudt ned
Sport DAGBLADET - 15. december 2018 kl. 17:14
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der manglede nogle redninger i HØJ-målet, da kalenderårets sidste kamp lørdag blev spillet i 1. division og i Ølstykke-hallen, hvor Team Sydhavsøerne var på besøg og vandt med 29-26 efter 12-10-føring ved pausen.

arrow Læs også: Billeder: HØJ-TSØ 26-29

Nogle redninger og noget færre oplagte fejl samt afbrændere fra frie skud på fløjene.

I en kamp, hvor HØJ generelt tog sig god tid til at afslutte sine angreb for at finde sprækker hos kæmpen Nicolaj Frejlev i TSØ-målet, var gæsterne lidt hurtigere på aftrækkeren, og mangen et skud var af en slags, hvor Peter Nørklit havde relativ god tid til at placere sig, hvad han også gjorde. Men så smuttede den fedtede kugle mellem benene, lige forbi en opstrakt hånd, eller skostørrelsen var for klejn.

To redninger i første halvleg var ikke noget værd at skrive hjem om, og selv om fem fra Frejlevs side heller ikke var en herregård, så var forskellen sigende.

Efter nærmest en hel halvleg med skiftende føringer på ét mål, snuppede HØJ sin time-out ved 9-10 efter 26 minutter. Gik over til 5:1 i forsvaret med Mporten Slundt på Martin Vilstrup, der alligevel fik scoret til 9-11. Gæsterne blev så ramt af en udvisning, og Jakob Stork fik kæmpet sig til et straffekast. En gylden mulighed for Frederik Lundgaard, som Nicolaj Frejlev snuppede og så blev det i stedet 9-12, inden Mikkel Sjøberg i andet forsøg fik pyntet til pausestillingen.

Samme Sjøberg fik fire minutter inde i anden halvleg to minutters udvisning for brok, men det fik ikke den store betydning for det comeback, HØJ kom ud fra pausen med intentioner om at levere.

Takket være faktisk et par redninger af Nørklit nærmest i rap var hjemmeholdet kommet op på minus én igen - men det holdt sig kun til knap midtvejs ind i anden halvleg, da Martin Vilstrup studsede mellem Nørklits ben til 17-19, og så var det endelig tid for Tobias Trampedach at se, om han kunne finde noget frem inde i HØJ-kassen. Jakob Stork fik reduceret til 18-19, og så studsede Vilstrup mellem benene på Trampedach, hvorpå Stork lige efter blev præsenteret for sin tredje udsvisning.

I en ruf var Sydhavsøernes forspring oppe på fire mål, hvor det blev ind til de sidste minutter, hvor HØJ havde lidt succes med helebanepres.