23. november 2017
Keeper Andreas Hansen var dagens bedste mand hos HB Køge.  Foto: Jeppe Lodberg
Keeper Andreas Hansen var dagens bedste mand hos HB Køge. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge i nullert i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge i nullert i Fredericia
Sport DB - 19. marts 2017 kl. 15:38
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge fik et enkelt point ud af anstrengelserne, da holdet søndag gæstede Fredericia. Foran bare 606 tilskuere delte de to hold i porten med 0-0.

Første havleg blev med få undtagelser en temmelig trist og begivenhedsløs omgang. Begge hold leverede fejlafleveringer i stort tal, og generelt var der tale om en solid gang »ventebold«, hvor ingen af holdene for alvor fik sved på panden. Ikke at det på nogen måde var nemt at få sved på panden denne søndag i Fredericia, for temperaturen sagde to grader og stiv vestenvind.

HB Køge gjorde det fornuftigt i kampens første kvarter, hvor Marco Larsen fik en stor mulighed i venstre side af straffefeltet - men sparkede over mål. Og få minutter senere blev Marc Rochester - måske - fældet af Fredericias midterforsvarer - hvorpå Køge-lejren appellerede for straffespark.

Men dommerens fløjte forblev tavs, og derfra overtog hjemmeholdet mere og mere af spillet. Og pæne chancer tilfaldt Christian Sørensen og Morten Beck - dog uden at det var rigtig tæt på.

2. halvlegs første 20 minutter var omtrent lige så gabende kedelige som 1. halvleg, men i en god 10 minutters periode overtog køgenserne mere og mere spil, og kredsede længe om hjemmeholdets felt. Dog uden rigtig at skabe store chancer.

Det kunne Fredericia til gengæld i en vild fem-minutters-periode fra det 75. til det. 80. minut sparkede først Mathias Hebo lige verd siden af mål fra kanten af feltet, og kort derefter faldt kampens klart største chance: Men fra bare en 6-7 meters afstand bankede Fredericias Niels Letort bolden lige i handskerne på Andreas Hansen i Køge-målet.

Skulle der have faldet en vinder i kampen, havde hjemmeholdet vel fortjent det mest, men generelt var 0-0 et ganske passende resultat.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk