24. maj 2019
Martin Koch når ikke frem til bolden. Foto: Jeppe Lodberg
Martin Koch når ikke frem til bolden. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge fik smæk af bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge fik smæk af bundhold
Opdateret 18. oktober 2018 kl. 23:39
Sport DB - 18. oktober 2018 kl. 20:57
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt, alt for mange fejlafleveringer og løse bolde, som en rødbluset fik fat i og alt for mange blå/sorte, der skøjtede rundt på banen, som var det en overraskelse for gæsterne, at de på Kæmpernes Arena vander deres plæne lige op til kampstart.

Det var nogle af hovedingredienserne, da HB Køge torsdag aften tabte for tredje kamp i træk i 1. division. Ganske alarmerende for rækkens toere, og når det yderligere føjes til, at hvor de to seneste nederlag var til oprykningsfavoritterne Viborg og superliganedrykkerne Silkeborg, så var det mod oprykkerne fra 2. division, Hvidovre, HB Køge tabte, så er det på tide at finde alarmklokkerne frem fra gemmerne.

2-0 vandt Hvidovre, der inden torsdagens dyst lå tredjesidst, og det kunne der ikke sættes en finger på.

Hjemmeholdet både ville og kunne mere i aftenkulden - og så evnede Hvidovre at straffe sine gæster nærmest lige midt i disses spillemæssigt bedste perioder.

Hvidovre lagde således hidsigt fra land uden at skabe farligheder overhovedet, og efter små ti minutter begyndte HB Køge at få gang i boldomgangen og sætte nogenlunde nydelige angreb sammen. Gæsterne virkede i kontrol efter et kvarter, og så var det vel et spørgsmål om tid, inden første scoring ville falde.

Ja tak, men ikke i den ventede ende. Hvidovre kom i omstilling og fik smidt et hårdt faldt indlæg ind langs det lille felt fra højre, og i bagrummet kom Louka Andreasen spurtende fra Ricki Olsen og gled bolden højt i nettagt uden chance for Andreas Hansen i HB Køge-målet.

1-0, og det var også stillingen ved pausen trods et mindre HB Køge-overtag og et par halve chancer, når frispark blev sat kvikt i gang med en mand løbende i dybden og så et indlæg fra mållinjen.

HB Køge kom ud med ny energi til anden halvleg og prøvede at mose Hvidovre. Det kastede et par små muligheder af sig til topscorer Martin Koch, og efter 13 minutters spil stod der så 2-0 på tavlen i stedet, da Jean Claude Bozga lod et hjørnespark passere og så prøvede at blokere indlægget fra modsatte side. Forgæves og i baggrummet nåede Malte Kiilerich højere end indskiftede Nicolaj Madsen og headede bolden i mål.

Hvidovre havde en lille håndfuld muligheder for at øge føringen på omstillinger i den sidste halve time, og først i overtiden var HB Køge tæt på at reducere.