11. december 2018
Magnus Haüser bremses ret hårdhændet af Laus Nielsen og tilsyneladende har Asger Bust styr på bolden, men ...
gallery icon

Se billedserie

Magnus Haüser bremses ret hårdhændet af Laus Nielsen og tilsyneladende har Asger Bust styr på bolden, men ...
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge åbnede med sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge åbnede med sejr
Opdateret 11. marts 2018 kl. 19:30
Sport DB - 11. marts 2018 kl. 16:17
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

419 tilskuere rundt om hegnet på kunstgræsbanen i Rishøj holdt lige vejret, da Thisteds anfører Allan Høvenhoff sparkede til bolden en sidste gang, inden dommer Benjamin Svedborg pustede i sin fløjte som tegn på afslutning på HB Køges sæsonpremiere i 1. division.

Det var en åben skudmulighed, men Andreas Hansen fik ad to omgange sikret sig den flade afslutning, og så vandt HB Køge med 3-2 efter en underholdende dyst mellem to meget forskelligt spillende tophold.

Martin Koch bragte efter 17 minutter hjemmeholdet foran efter fint forarbejde af Magnus Häuser, og seks minutter senere manglede der bare en til at møde Lee Rochesters indlæg, så havde det været 2-0. Det var der ikke, og så slog Thisted kontra og 20 sekunder senere havde Jakup Thomsen udlignet via langskud fra venstre side og til fjerneste målkryds.

HB Køge-debutant Gregers Arndal-Lauritzen sikrede pauseføring på 2-1 til HB Køge, da han efter 34 minutter på Lee Rochesters og Kristian Andersens forarbejde kom til afslutning til venstre i feltet og fladt udplacerede Kevin Ray Mendoza i Thisted-målet.

Gæsterne fik igen udlignet - tre minutter efter pausen - på noget, der slemt lignede et stort offside-mål. Sonny Jakobsen var skarpretter, og Thisted var bedst i anden halvlegs første halvdel.

Men med 20 minutter igen begyndte HB Køge igen at vise tænder, og i det 77. minut blev Kristian Andersen matchvinder på et fint dykkende langskud.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg